• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Pole Position ο Περιστεράς
Και ρεκόρ στο CIV στην Vallelunga
Νέα 02/09/2017 - 22:22

Στον Αγώνα που γίνεται για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV MiniGP στην πίστα Vallelunga κοντά στην Ρώμη, ο 12χρονος Γιάννης Περιστεράς συνέχισε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Σήμερα στις Κατατακτήριες δοκιμές πήρε την Pole Position με νέο ρεκόρ για την κατηγορία Ohvale 160, με διαφορά 0.861 του δευτερολέπτου από τον 2ο της κατηγορίας. Μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο χρόνο του 3ου της μεγάλης κατηγορίας Ohvale 190, με την οποία μοιράζονται την πίστα, αλλά με ξεχωριστή κατάταξη και απονομή.

Ο Έλληνας οδηγός εντυπωσίασε τους οργανωτές, αλλά και τον Massimo Roccoli που είναι εκπρόσωπος της Ιταλικής Ομοσπονδίας με σκοπό να βοηθά τους νέους οδηγούς. Μάλιστα στη σχετική απονομή του Κυπέλλου Ταχύτερου Γύρου ο Γιάννης Περιστεράς δέχτηκε τα συγχαρητήρια των οργανωτών, αλλά και των άλλων ομάδων του πρωταθλήματος.

Δείχνει έτσι μια συνεχή εξέλιξη και πρόοδο, μετά και το πρόσφατο ρεκόρ που έκανε στην πίστα της Franciacorta και τη 2η θέση εκεί.

Η Ελληνική αποστολή με τους Σάκη Συνιώρη, Γιάννη Κόλλια, Βασίλη Μιχόπουλο και Νίκο Περιστερά είναι βέβαια ενθουσιασμένη και περιμένουν τον αυριανό αγώνα με αγωνία. Ευχόμαστε να δούμε και την πρώτη Ελληνική νίκη στα δύο αυτά χρόνια που Έλληνες οδηγοί τρέχουν στο CIV.

Με τον Μάσσιμο Ρόκολι
Με τον Μάσσιμο Ρόκολι

Επόμενο άρθρο »

Σχεδόν 1δ βρήκε ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Αν με νικήσει (πάλι) ο Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα