• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σχεδόν 1δ βρήκε ο Pedrosa
Στον αγώνα της Κυριακής στο Silverstone
Νέα 03/09/2017 - 14:02

Μπορεί η 7η θέση να μην είναι κάτι το ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ωστόσο ο Dani Pedrosa ήταν χαρούμενος που με αυτούς τους βαθμούς έμεινε στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Ο βετεράνος άσος της Repsol Honda είχε αρκετά προβλήματα με τα σαμαράκια της πίστας του Silverstone τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο την Κυριακή σημείωσε πολύ μεγάλη πρόοδο.

 

Μάλιστα, όπως τόνισε, κατάφερε να βρει από 0,8δ ως 1δ στο ρυθμό του και πήρε την 7η θέση στον αγώνα, που τον διατηρεί στο -35 από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

«Στόχος μας ήταν να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό αγώνα και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο Σ/Κ και είχαμε πολλές δυσκολίες στα ελεύθερα».

 

«Δοκιμάσαμε πολλά set-up αλλά δεν μας βγήκε τίποτα. Στο τέλος μπήκαμε στον αγώνα με τις ρυθμίσεις που είχαμε από την Αυστρία».

 

«Όλο το Σ/Κ ήμουν αργός, αλλά στον αγώνα κάναμε γύρους 0,8 μέχρι κι ένα δευτερόλεπτο ταχύτερους απ’ ότι στα ελεύθερα κι αυτό είναι θετικό».

 

«Σε σχέση με τους άλλους έχανα πολύ σε πρόσφυση σε κάθε έξοδο από τις στροφές. Προσπαθούσα να καλύψω έδαφος φρενάροντας πιο δυνατά, αλλά έκανα λάθη χάνοντας πολλές φορές τη γραμμή μου».

Επόμενο άρθρο »

Φοβερή νίκη του Γ.Περιστερά στο CIV

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Pole Position ο Περιστεράς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα