• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Αν με νικήσει (πάλι) ο Kallio
Τότε θα προκύψουν μεγάλα ερωτήματα
Νέα 02/09/2017 - 16:36

Ο Bradley Smith ξέρει καλά πόσο επίφοβη είναι η θέση του στο γκαράζ της KTM, μετά από μια σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων.

 

Μετά την Αυστρία, ο CEO της KTM Stefan Pierer και ο Διευθυντής του Μηχανοκίνητου τμήματος, Pit Beirer, είπαν ότι ο Mika Kallio μπορεί ν’ αντικαταστήσει τον Smith.

 

Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που ο Βρετανός δεν δείξει σημάδια ανάκαμψης. Μάλιστα η KTM επέβαλε στον Smith την αλλαγή του αρχιμηχανικού του στο Silverstone.

 

Ο Smith το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, αν και είχε πολύ καλή σχέση με τον πρώην αρχιμηχανικό του, τον Tom Jojic.

 

Πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε ότι ο Mika Kallio θα είναι και στην Aragon, ως έκτακτη συμμετοχή και ο Smith ξέρει καλά ότι η πίεση προς το πρόσωπό του αυξάνεται.

 

«Δεν τρέφω αυταπάτες για την πίεση που υπάρχει προς το πρόσωπό μου, μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων», έγραψε στο προσωπικό του blog ο Smith.

 

«Έχω νέο αρχιμηχανικό που ελπίζω να με βοηθήσει. Δεν είναι εύκολο όμως για τον Esteban Garcia, αλλά έδειξε πανέτοιμος».

 

«Στο Silverstone δεν είχαμε δεδομένα κι έτσι ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, όμως στο Misano θα είναι διαφορετικά. Κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τα πάνω κάτω».

 

«Δεν είναι εύκολο όμως μέσα σε μια νύχτα να κάνεις θαύματα στο συγκεκριμένο άθλημα. Όμως κάθε μικρό βήμα που γίνεται οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα».

 

«Οι άνθρωποι στην ΚΤΜ είναι φανταστικοί και με στηρίζουν κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να με βοηθήσουν».

 

«Ωστόσο στην Aragon θα είναι στο γκαράζ μαζί μας ο Mika Kallio κι αν με κερδίσει με την ίδια διαφορά όπως στην Αυστρία, τότε σίγουρα θα προκύψουν μεγάλα ερωτήματα».

 

Ο Βρετανός άσος ήταν 17ος στο Silverstone, όπου και παραδέχτηκε ότι τα σκληρά ελαστικά που έβαλε δεν ήταν τα σωστά για τη μοτοσυκλέτα του με δεδομένη την υψηλή θερμοκρασία.

Επόμενο άρθρο »

Στην Pole Position ο Περιστεράς

« Προηγούμενο άρθρο

O ROSSI βγήκε από το νοσοκομείο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα