• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TOSELAND: Εξετάζει τις επιλογές του για το 2010.
Ο Βρετανός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Νέα 26/09/2009 - 09:04

Ο James Toseland εξετάζει τις επιλογές του για την επόμενη χρονιά, φεύγοντας από την ομάδα της Monster Yamaha Tech 3 στα MotoGP. Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής World Superbike, που αναμένεται να αντικατασταθεί στην παλιά του ομάδα από τον εντυπωσιακό φέτος, Ben Spies, φημολογείται ότι είναι σε στενές επαφές με την ομάδα της Pramac Ducati, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στα MotoGP.

 

Επίσης, ο Βρετανός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από το Πρωτάθλημα World Superbikes.

 

Ο manager του Toseland, Roger Burnett βρίσκεται αυτό το σαββατοκύριακο στην Imola για τον αγώνα WSB, ώστε να έχει επαφές με διάφορες ενδιαφερόμενες ομάδες. "Είμαι αρκετό καιρό σ' αυτή τη δουλειά ώστε να ξέρω πότε τα πράγματα δεν είναι καλά. Προς το παρόν δεν κάνουμε κάποια κίνηση, απλά αξιολογούμε κάθε ευκαιρία που μας προτείνεται.", δήλωσε ο Burnett.

 

"Πιστεύω ότι ο James έχει μέλλον στα MotoGP και εκτιμώ ότι είναι ικανός για πλασάρισμα στην εξάδα. Πάντως, όπου και να βρισκόμαστε το 2010, δεν αντέχουμε να κάνουμε μια ακόμα μέτρια χρονιά. Ένα ακόμα Πρωτάθλημα με μέτρια για εμάς αποτελέσματα, σημαίνει αυτόματα επιστροφή στο Πρωτάθλημα World Superbike. Αυτή είναι μια προοπτική που προς το παρόν δε μας συγκινεί", ολοκλήρωσε ο Burnett.

Επόμενο άρθρο »

BAYLISS: Επιστρέφει στη δράση;

« Προηγούμενο άρθρο

PASINI: Δεύτερη πτώση για τον Ιταλό στις δοκιμές της Desmosedici.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα