• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PASINI: Δεύτερη πτώση για τον Ιταλό στις δοκιμές της Desmosedici.
Ικανοποιημένη η Ducati από την πορεία του Pasini, παρά τις δύο πτώσεις του.
Νέα 26/09/2009 - 08:45

Ο Mattia Pasini ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος των δοκιμών του με την Ducati GP9 με επαινετικά σχόλια από τους ιθύνοντες της εταιρίας, παρα τις δύο πτώσεις που σημείωσε. Ο Ιταλός ήταν γρήγορος στο Mugello, πραγματοποιώντας ταχύτερο χρόνο 1.51.9 την τελευταία μέρα των δοκιμών.

 

"Ήταν σίγουρα μια καλή και σημαντική εμπειρία για εμένα, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω κάνει ακόμα πιο γρήγορους χρόνους. Δυστυχώς έπεσα στην "Correntaio", κάτι που με προβλημάτισε αρκετά", δήλωσε ο Ιταλός.

 

"Οι αλλαγές που κάναμε στη μοτοσυκλέτα έκαναν μεγάλη διαφορά και αμέσως άρχισα να γράφω γρήγορους χρόνους. Δυστυχώς, σημείωσα και δεύτερη πτώση. Δεν τραυματίστηκα σοβαρά, αλλά χτύπησα το λαιμό μου και πιθανόν αυτό να με επηρέασε μετά. Πιστεύω ότι αν δεν είχα αυτές τις πτώσεις θα ήμουν γρηγορότερος κατά ένα δευτερόλεπτο. Όπως και να έχει ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω την Ducati που με φρόντισε τις τρεις τελευταίες μέρες", ολοκλήρωσε ο Pasini.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Ιταλού ήταν μόλις 0.8 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον αντίστοιχο του Valentino Rossi, τον προηγούμενο Ιούνιο, υπό βροχή. Ο επικεφαλής της Ducati, Filippo Preziosi εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του νεαρού και δήλωσε: "Κατά τη διάρκεια των δοκιμών είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω την ικανότητα του Mattia να οδηγεί μια μοτοσυκλέτα MotoGP, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Νομίζω ότι τα κατάφερε καλά, όπως μόνον ένας ταλαντούχος αναβάτης θα μπορούσε. Επίσης, χάρις στα σχόλια του, συλλέξαμε πολλές χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες και λεπτομέρειες."

Επόμενο άρθρο »

TOSELAND: Εξετάζει τις επιλογές του για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Περιμένει η Yamaha να μονοπωλήσει την κορυφή.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα