• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto2: ΚΑΤ
1χιλ έκρινε την pole υπέρ του Pasini!
Νέα 12/08/2017 - 18:48

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον στις κατατακτήριες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην Αυστριακή πίστα Red Bull Ring.

 

Ο Mattia Pasini μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα στην αρχή του 45λεπτου και γρήγορα έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο, το 1:29,394!

 

Ο χρόνος αυτός του Ιταλού άσου ήταν μόλις ενάμιση δέκατο πάνω από τον απόλυτο χρόνο που χάριζε την pole πέρυσι στον Johann Zarco.

 

Μέχρι τα τελευταία λεπτά, ο ανταγωνισμός το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να μειώνει τη μεγάλη του διαφορά που τον χώριζε από τον εκπληκτικό Ιταλό.

 

Με την καρώ σημαία όμως να έχει πέσει, φάνηκε ότι ο Franco Morbidelli είχε τις δυνάμεις ν’ απειλήσει και να ρίξει από την πρώτη θέση τον Paso!

 

Ο άσος της EG 0,0 Marc VDS ήταν πολύ γρήγορος και ένα περίπου δέκατο κάτω από το χρόνο του Pasini στα πρώτα τρία κομμάτια της πίστας!

 

Όμως στο τελευταίο κομμάτι και για μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, έχασε την pole position, την οποία ήθελε και κυνήγησε όπως είπε και στις δηλώσεις του.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά και ο Alex Marquez, ο οποίος ακολούθησε στο τέλος τον ομόσταυλό του στον πολύ γρήγορο γύρο του.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Peco Bagnaia, μπροστά από τον Tom Luthi που ήταν ο πιο γρήγορος όλων στις ΕΔ3, αλλά στις κατατακτήριες έμεινε στην 5η θέση.

 

Ένα από τα καλύτερά του αποτελέσματα σε κατατακτήριες της Moto2 πήρε ο Fabio Quartararo, που σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Isaan Vinales ήταν η έβδομη Kalex μοτοσυκλέτα στις πρώτες θέσεις, καθώς ο Miguel Oliveira δεν τα κατάφερε όσο καλά ήλπιζε και θα ξεκινήσει τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του από την 8η θέση.

 

Στη δεκάδα μπήκε και ο Xavi Vierge, αν και είχε μια πτώση στην αρχή του 45λεπτου στην 1, εκεί που έπεσε σχεδόν μαζί του και ο ομόσταυλός του, ο Remy Gardner!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν δούλεψε το λάστιχο!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα