• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν δούλεψε το λάστιχο!
Αυτά συμβαίνουν και τώρα έτυχε σ’ εμένα
Νέα 12/08/2017 - 19:38

Σύμφωνα με τον Valentino Rossi, η δύσκολη ημέρα που είχε σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές, οφείλονταν στο ελαστικό.

 

Ο Vale, που στο μεσοδιάστημα από το Brnο μέχρι την Αυστρία ήταν λίγο άρρωστος, θα πρέπει να ξεκινήσει από την τρίτη σειρά (7ος) τον αυριανό αγώνα.

 

Ο Ιταλός πιστεύει ότι είχε τις προοπτικές για να πάρει μια θέση στην πρώτη πεντάδα, όμως το δεύτερο μαλακό ελαστικό που έβαλε πίσω, είχε θέμα...

 

«Από την πρώτη στιγμή στις ΕΔ3 είχαμε βελτιώσει την ισορροπία της μοτοσυκλέτας κι ένοιωθα καλά και άνετος».

 

«Με το μαλακό στις κατατακτήριες ήμουν δυνατός, αλλά δυστυχώς το δεύτερο ελαστικό που έβαλα δεν δούλεψε καλά. Είχα λιγότερη πρόσφυση και περισσότερο σπινάρισμα».

 

«Προσπάθησα να πιέσω στο μέγιστο βαθμό, αλλά ήταν αδύνατον να βελτιωθώ. Οι δυνατότητές μου ήταν σίγουρα για την πρώτη πεντάδα και μάλλον για την 1η σειρά».

 

«Δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν και τώρα έτυχε σ’ εμένα».

 

«Τώρα πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά που πάντα είναι πιο δύσκολο. Όμως ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος και θα χρειαστεί να πιέσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα δούμε».

 

«Θεωρώ ότι η επιλογή των ελαστικών θα είναι πολύ κρίσιμη, μιας και όλες οι επιλογές είναι βιώσιμες και θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη σωστή απόφαση».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια για το νέο φέρινγκ, το οποίο ενώ μετά το τεστ στο Brno έλεγε ότι δεν θα το έχει στην Αυστρία, τελικά το δοκίμασε σήμερα το πρωί και το μεσημέρι.

 

«Ειλικρινά ακόμα πιστεύω ότι αυτή ίσως δεν είναι η ιδανική πίστα γι’ αυτό, αλλά χτες είχαμε πολλά θέματα με σούζα κι έτσι είπαμε να το βάλουμε».

 

«Πάντως είναι καλό και με βοηθάει. Έτσι, νομίζω ότι μάλλον θα το έχουμε στον αγώνα αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Έξι οι επιλογές της Avintia!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα