• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Test: Οι χρόνοι στις 13:00
Μπροστά με διαφορά ο Vinales
Νέα 07/08/2017 - 13:17

Ξεκίνησε το επίσημο τεστ των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα του Brno, εκεί όπου χτες ο Marc Marquez πήρε μια σπουδαία νίκη.

 

Πολύ σημαντικές οι δοκιμές για αρκετές ομάδες που έχουν νέα εξαρτήματα να τεστάρουν. Απουσιάζουν μόνο η Pramac, η Avintia και η ομάδα του Aspar.

 

Στους χρόνους ο Maverick Vinales είναι μπροστά με 1:55,679 με τις συνθήκες στην Τσέχικη πίστα να είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με χτες.

 

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha έχει πολλή δουλειά σήμερα, ρίχνοντας κυρίως το βάρος στο νέο πλαίσιο της ομάδας.

 

Ο Valentino Rossi δεν έχει γράψει ακόμα χρόνο, κάτι που έχουν κάνει 17 οδηγοί, συμπεριλαμβανομένου και του δοκιμαστή της Suzuki, Takuya Tsuda.

 

Η Yamaha προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το νέο σύστημα ειδοποιήσεων μέσω του πίνακα οργάνων στα αμέσως επόμενα GP, παίρνοντας πρώτα την απαραίτητη ομολογκασιόν.

 

Δεύτερος, πίσω από τον Vinales, είναι ο Jorge Lorenzo ενώ μισό δευτερόλεπτο πίσω του, στην 7η θέση, είναι ο Dovizioso. Ο τελευταίος θα δοκιμάσει σήμερα το «διαστημικό» φέρινγκ των κόκκινων.

 

Οι δυο αναβάτες της Repsol Honda είναι στις θέσεις 3-4, με τον Dani Pedrosa να κερδίζει για την ώρα με 33χιλ τον Marc Marquez.

 

Η Honda παρουσίασε το δικό της νέο φέρινγκ στο Brno και αυτό θα έχει στη διάθεσή του σήμερα για δοκιμές ο Cal Crutchlow που είναι ένατος.

 

Στη δεκάδα επίσης είναι ο Andrea Iannone (5ος, είχε μια μικρή πτώση) αλλά και ο Aleix Espargaro, με την Aprilia να συνεχίζει τις δοκιμές στο νέο κινητήρα, ψαλίδι, εξάτμιση.

 

Καλό το ξεκίνημα και για το δίδυμο της Monster Yamaha Tech3, με τον Jonas Folger στην 8η θέση και τον Zarco 64χιλ πίσω του, στην 10η.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Λάθος υπολογισμός

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σήμερα είχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα