• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σήμερα είχα
Ό, τι χρειαζόμουν για να νικήσω!
Νέα 07/08/2017 - 12:45

Έτσι όπως εξελισσόταν ο χτεσινός αγώνας στην αρχή, ο Jorge Lorenzo ονειρευόταν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από το τελικό.

 

Ο Ισπανός ανέλαβε την πρωτοβουλία, οδηγώντας ωραία στο βρεγμένο, όμως όταν μπήκε ν’ αλλάξει μοτοσυκλέτα έχασε πάρα πολύ χρόνο. Και ο ίδιος εξηγεί:

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, διότι σήμερα είχαμε ό,τι χρειαζόμουν για να πάρω τη νίκη. Αντίθετα τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα».

 

«Είδα το σήμα στον πίνακα οργάνων να μπω (σ.σ. ο Jorge  το είχε, ο Dovi όχι) μιας και η ομάδα είδε ότι ο Marquez ήταν πιο γρήγορος απ’ όλους».

 

«Δυστυχώς όμως όταν μπήκα η μοτοσυκλέτα δεν ήταν έτοιμη. Η ομάδα μου πήρε ένα ρίσκο, μη υπολογίζοντας καλά εν τέλει τους χρόνους».

 

«Όταν μπήκα δούλευαν ακόμα στην GP17 κι όταν έφυγα από τα pits, είχα ρυθμίσεις μισές για το στεγνό κα μισές για το βρεγμένο! Έτσι δυσκολεύτηκα σε όλο τον αγώνα».

 

Στη συνέχεια δείχνει τη δυσαρέσκειά του για τους flag-to-flag αγώνες. «Εδώ δεν είμαστε Formula 1... η νοοτροπία είναι διαφορετική. Όμως η αλλαγή μοτοσυκλέτας είναι επικίνδυνη».

 

«Είδατε τι έγινε μπροστά από τα γκαράζ των Iannone και Espargaro λόγω των πολλών μοτοσυκλετών και της κίνησης».

 

«Το έχω πει στην Επιτροπή Ασφαλείας. Κάποιοι είναι οκ με τους flag-to-flag αγώνες, κάποιοι όχι. Ίσως θα μπορούσε να ξεκινήσει από την αρχή ο αγώνας. Να είχαμε μια δεύτερη εκκίνηση».

 

Τέλος, αναφέρθηκε με λίγα λόγια και στον μεγάλο νικητή, τον Marc Marquez.

 

«Ο Marc είναι ένας οδηγός που αποκτά αυτοπεποίθηση σε τέτοιες συνθήκες αμέσως, ενώ εγώ χρειάζομαι λίγο παραπάνω χρόνο».

 

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος απ’ αυτή την Κυριακή. Η μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο ήταν ανταγωνιστική και είχα εξαιρετική αίσθηση».

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Οι χρόνοι στις 13:00

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Αντέγραψα τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα