• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΚΑΤ
Ο Marquez 92χιλ μπροστά από τον Rossi
Νέα 05/08/2017 - 17:28

Ο Marc Marquez κέρδισε για 92χιλ τον Valentino Rossi στις σημερινές κατατακτήριες στο Brno και κατέκτησε την 69η pole position της καριέρας του.

 

Παρά το ότι έφτασε πολύ κοντά στο να πέσει στην αρχή του 15λέπτου, ο άσος της Repsol Honda κατάφερε να μείνει στη σέλα της RC213V και να πάρει την πρώτη θέση.

 

«Τα πάντα πάνε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αύριο. Το μίνιμουμ που θέλουμε είναι το βάθρο», είπε μετά το τέλος των ΚΑΤ.

 

Χαρούμενος ήταν και ο Valentino Rossi, ο οποίος θα ξεκινήσει για 4η φορά φέτος από την πολύ σημαντική πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

«Την ήθελα την πρώτη σειρά. Ένοιωθα άνετα με το μαλακό ελαστικό και με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας».

 

Στη συνέχεια έχρισε φαβορί για τον αυριανό αγώνα τις Honda. «Έχουν καλύτερο ρυθμό από εμένα και φθείρουν λιγότερο το λάστιχο. Δεν θα έβγαζα εκτός και τον Dovi».

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά ήταν και ο Dani Pedrosa, ο οποίος είπε στο parc ferme: «Θα ήθελα την pole και προσπάθησα... ο Marc είναι το φαβορί, αλλά θα δούμε και πως θα είναι ο καιρός».

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Andrea Dovizioso, μόλις 48χιλ μπροστά από τον Cal Crutchlow, ο οποίος πονά μετά την πτώση που είχε στις ΕΔ.

 

Δίπλα στον Βρετανό θα είναι ο Jorge Lorenzo, του οποίου ακυρώθηκε ο πρώτος καλός του γύρος (βγήκε εκτός ορίων πίστας), αλλά επανήλθε πιο δυνατός μετά.

 

Πλην του Valentino Rossi, οι σημερινές κατατακτήριες έδειξαν ότι οι άλλες Yamaha έχουν πολλή δουλειά να κάνουν.

 

Ο Vinales δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση, με διαφορά μάλιστα σχεδόν εφτά δέκατα από την κορυφή!

 

Ο Ισπανός παραπονιόταν από χτες ότι δεν μπορεί να στρίψει όπως θέλει τη μοτοσυκλέτα του. Λίγο πιο πίσω του είναι ο Petrux.

 

Μόλις δέκατος ήταν και ο Johann Zarco, ο αναβάτης της Monster Tech3 με Yamaha, ενώ ο ομόσταυλός του, ο Folger, δεν κατάφερε να περάσει από τις ΚΑΤ1.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον πολύ απογοητευτικό Andrea Iannone, ο οποίος θα ξεκινήσει μόλις 20ος τον αυριανό αγώνα.

 

Πρόκειται για το χειρότερό του αποτέλεσμα από το 2014 και την Sepang όταν ήταν 23ος έχοντας όμως τραυματισμένο το αριστερό του χέρι.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα