• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΚΑΤ
10 χρόνια μετά η 12η pole για τον Pasini!
Νέα 05/08/2017 - 18:28

Χρειάστηκε να περιμένει 10 ολόκληρα χρόνια για να ξαναπάρει pole position, όμως ο καταπληκτικός Mattia Pasini τα κατάφερε!

 

Ο Ιταλός άσος μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα κι έγραψε γρήγορα το 2:02,611 που έμελε να είναι και ο καλύτερος χρόνος.

 

Οι συνθήκες στην πίστα χειροτέρεψαν στα τελευταία λεπτά και κανείς από τους συναθλητές του δεν κατάφερε να απειλήσει το χρόνο του Pasini.

 

Έτσι ο άσος της Italtrans θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την pole position, την 12η της καριέρας του, για πρώτη φορά από το 2007 όταν και αγωνιζόταν στα 125cc!

 

Ο Oliveira τον ανησύχησε λίγο στο τέλος, καθώς τον πλησίασε στα 32χιλ, αλλά δεν κατάφερε να του αρπάξει αυτή την ιστορική pole.

 

Στην πρώτη σειρά και ο Franco Morbidelli, ο οποίος έκανε χρόνο μόλις 50χιλ από τον Paso, με τους πρώτους δέκα να έχουν μεταξύ τους διαφορά όχι πάνω από 0,451δ!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Peco Bagnaia που θα κυνηγήσει ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, μετά το Sachsenring.

 

Ο Jorge Navarro παραλίγο να είναι αυτός ο καλύτερος rookie στις κατατακτήριες, αλλά έχασε αυτή τη μάχη για μόλις 56χιλ από τον Bagnaia.

 

Όπως και να ‘χει είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τον νεαρό Ισπανό σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto2.

 

Από την έκτη θέση θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Alex Marquez, ενώ στην αμέσως επόμενη σειρά, θα πάρουν θέση οι Marini-Cortese και Corsi.

 

Ανεβασμένος και ο Brad Binder, κατάφερε να πάρει θέση στη δεκάδα των καλύτερων στις κατατακτήριες δοκιμές, κάτι που κατορθώνει για πρώτη φορά φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Άθλιες κατατακτήριες...

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα