• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΚΑΤ
Μαγική πρώτη pole για Rodrigo!
Νέα 05/08/2017 - 15:00

Μια απίστευτη pole position, την πρώτη της καριέρας του, πήρε ο Gabriel Rodrigo πριν από λίγο στην κατηγορία της Moto3!

 

Ο Αργεντινός άσος της RBA Racing ξεκίνησε με μια πτώση το 40λεπτο των κατατακτηρίων κι έμεινε για σχεδόν όλη τη διάρκεια αυτών στο γκαράζ της ομάδας.

 

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να μπει στην πίστα τα τελευταία τρία λεπτά και να μαγέψει με την εμφάνισή του!

 

Ο Rodrigo δεν έχει γράψει καθόλου χρόνο προηγουμένως, έχοντας μπει στην πίστα μόνο και μόνο για να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα του κι έβγαινε αμέσως.

 

Στο τέλος όμως έκανε 2:08,571 και κατάφερε να πάρει μια τρομερή πρώτη pole στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του τον Romano Fenati.

 

Ο Fenati είχε για το μεγαλύτερο διάστημα των κατατακτηρίων την πρώτη θέση, αλλά σίγουρα θα είναι χαρούμενος από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Μαζί τους θα είναι και ο δεύτερος αναβάτης της RBA Racing, ο Juanfran Guevara με τους ανθρώπους της ομάδας να πανηγυρίζουν έντονα για τις επιτυχίες των αναβατών τους.

 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα ο Joan Mir, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ενώ ο Bulega και ο Bo Bendsneyder θα είναι μαζί του.

 

Από την έβδομη θέση θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Marcos Ramirez, με τους Di Giannantonio, Loi και Philipp Oettl να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα