• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: Ανανεώνει με το σπαθί του.
Ο Αμερικάνος δέχεται τους επαίνους του Lin Jarvis.
Νέα 23/09/2009 - 08:29

Ο Colin Edwards άξιζε απόλυτα την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Tech 3 Yamaha, λόγω της εντυπωσιακής φετινής του πορείας. Αυτό υποστήριξε το αφεντικό της Yamaha, Lin Jarvis.

 

Ο Τεξανός θα παραμείνει το 2010 στην Tech 3 Yamaha και συμφώνησε με τον επικεφαλής της ομάδας, Herve Poncharal κατά τη διάρκεια του αγώνα του Misano. Ο δις Πρωταθλητής World Superbike θα συνοδεύεται στην ομάδα από το νεοφερμένο και πολύ ελπιδοφόρο Ben Spies , που θα αντικαταστήσει τον James Toseland.

 

Μέχρι τον πρόσφατο αγώνα του Misano, όπου "έπεσε θύμα" του Alex De Angelis, στη δεύτερη στροφή, o Edwards παρουσιάσε εντυπωσιακή σταθερότητα, παίρνοντας βαθμούς σε κάθε αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος. Ο Τεξανός μάλιστα, βρισκόταν στην πέμπτη θέση της κατάταξης μέχρι τότε.

 

Ο Jarvis δήλωσε ότι αυτή ακριβώς η σταθερότητα, σε συνδυασμό με το βάθρο στο Donington, ήταν που κράτησαν τον Edwards στην ομάδα της Tech 3: "H Yamaha ποτέ δε θεώρησε τον Colin εκτός παιχνιδιού για το 2010. Αξιολογώντας τα αποτελέσματα, ο Colin παρουσιάζεται ιδιαίτερα γρήγορος και ανταγωνιστικός. Επίσης εκτιμήθηκε η εμπειρία του που χρησιμεύει σε όλη την ομάδα της Yamaha. Προσωπικά πιστεύω ότι πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά με την Τech 3 φέτος και κέρδισε το νέο του συμβόλαιο με το σπαθί του", δήλωσε ο Jarvis.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP LEGENDS: Θρυλικές μορφές στο Silverstone.

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: Δοκιμάζει στο Mugello την Aprilia RSV4.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα