• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To MotoGP πάει διακοπές!
Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και χαλάρωση
Νέα 13/07/2017 - 12:35

Οι υποχρεώσεις των αναβατών της μεγάλης κατηγορίας - και όχι μόνο - έχουν τελειώσει και ήρθε η ώρα για ξεκούραση και χαλάρωση, πριν το δεύτερο μισό της χρονιάς.

 

Ο Marquez περνά τις διακοπές του στην Ανδαλουσία, όπως και πριν από ένα χρόνο, μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει ένα προβάδισμα 48β από τον δεύτερο, αλλά μόλις 5β!

 

Πέρυσι κυνηγούσε τον Τίτλο, ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά για τον Jorge Lorenzo που κάνει διακοπές στην Formentera.

 

Δίπλα του έχει μερικούς καλούς του φίλους, συμπεριλαμβανομένου του μάνατζερ Albert Valera και του DJ Nicky Romero.

 

Μάλιστα έβγαλε και μια selfie με ένα γνωστό Βραζιλιάνικο μοντέλο την Michelly Sander και πολλοί θα στοιχηματίσουν ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο.

 

Στην Ibiza είναι ο Andrea Iannone - όπως καταλάβατε οι περισσότεροι προτιμούν την Ισπανία για τις διακοπές τους - παρέα με την κοπέλα του, τη γνωστή Belen.

 

Βέβαια οι Ιταλοί μιλούν για επικείμενο χωρισμό των δυο, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Από την άλλη, δεν έχουν βγάλει καμμία φωτογραφία μαζί...

 

Στην Ibiza είναι και ο Pol Espargaro, παρέα με την κοπέλα του, την Carlota. Ο αδελφός του, ο Aleix, προτίμησε να μείνει με τα σκυλιά του και να κάνει βόλτες με τη σύζυγό του, την Laura.

 

Αφοσιωμένος στην κόρη του ο Andrea Dovizioso, ο οποίος προσπαθεί να τη μυήσει στα μυστικά του jet-ski!

 

Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που δεν μπορούν να καθίσουν για πολλές ημέρες άπραγοι, όπως ο Dani Pedrosa που λατρεύει το ποδήλατο και κάνει βόλτες στα Ελβετικά βουνά.

 

Είδαμε ακόμα και τον Tom Luthi να διασκεδάζει στις διακοπές του κάνοντας windsurfing - κάτι που επίσης λατρεύει ο Pedrosa.

 

Όσο για τον Valentino Rossi; Δεν υπάρχει καμμία πληροφόρηση από τη μεριά του για το που είναι ή τι κάνει, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι και αυτός θα περάσει μερικές ημέρες στην Ibiza.

Επόμενο άρθρο »

4η θέση για τον Fourquez28!

« Προηγούμενο άρθρο

Βαρέθηκε ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα