• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαρέθηκε ο Crutchlow
Να είναι ο μοναδικός οδηγός της LCR
Νέα 13/07/2017 - 12:26

O Cal Crutchlow, όπως λέει, βαρέθηκε να είναι ο μόνος οδηγός της LCR Honda και είναι χαρούμενος που η ομάδα του τη νέα σεζόν θα έχει δυο αναβάτες.

 

Η ομάδα του Lucio Cecchinello έχει έναν αναβάτη σχεδόν σε όλο το διάστημα της παρουσίας της στη μεγάλη κατηγορία, με εξαίρεση μόνο το 2015.

 

Τώρα, με το συμβόλαιο του Cal να το αναλαμβάνει η Honda, ανοίγει ο δρόμος για έναν δεύτερο οδηγό, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Takaaki Nakagami.

 

Ο Crutchlow είναι ξεκάθαρος: «Θέλω έναν ομόσταυλο τη νέα σεζόν. Βαρέθηκα να είμαι ο μόνος αναβάτης, μιας και είμαι το επίκεντρο ολόκληρου του Σ/Κ».

 

«Θα ήθελα να συγκεντρώνονται και να προσέχουν και κάποιον άλλον! Το ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά όλο το βάρος είναι σ’ εσένα».

 

«Για τους ανθρώπους της ομάδας είναι περισσότερο άγχος να ετοιμάζουν δυο μοτοσυκλέτες, αλλά νομίζω ότι έτσι είναι καλύτερα».

 

Τέλος, ο Crutchlow πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ρόλο στο να κάνει τη μοτοσυκλέτα της Honda πιο εύκολη στην οδήγηση για τους μελλοντικούς νεαρούς αναβάτες.

 

«Πότε είδατε για τελευταία έναν οδηγό που ήρθε από άλλον κατασκευαστή και τα πήγε καλά με την Honda; Σίγουρα ένας είναι ο Casey Stoner».

 

«Ο Tito Rabat είναι γρήγορος, έχει το ρεκόρ περισσότερων βαθμών στην Moto2 κι όμως το μόνο που κάνει είναι ν’ ακολουθεί άλλους».

 

«Δεν μπορεί να κάνει χρόνους... έχει αλλάξει τρεις φορές αρχιμηχανικό, είναι χαμένος».

 

«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον όποιον ομόσταυλό μου, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να φτιάξουν και μια μοτοσυκλέτα που θα μπορεί να την οδηγήσει ο οποιοσδήποτε».

 

«Ίσως αυτή να είναι μια από τις δουλειές μου. Να βοηθήσω στο να φτιαχτεί μια πιο εύκολη στην οδήγηση μοτοσυκλέτα».

 

«Κι όταν σε μερικά χρόνια πάμε και πάρουμε μερικά νεαρά ταλέντα, να μπορούν να προσαρμοστούν πιο εύκολα στη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

To MotoGP πάει διακοπές!

« Προηγούμενο άρθρο

Το διασκέδασε ο Oliveira!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα