• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκες και ρεκόρ για τον Καρακώστα στις Σέρρες
Οι Έλληνες στους Αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος
Νέα 09/07/2017 - 23:36

Ο Έλληνας οδηγός Δημήτρης Καρακώστας είναι ο μεγάλος νικητής των δύο Αγώνων που έγιναν για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην πίστα των Σερρών, στην κατηγορία Supersport (SSP). O νεαρός οδηγός που εκπροσωπεί την ΑΜΟΤΟΕ, ήταν ακαταμάχητος στις Σέρρες και κέρδισε άνετα και στον Αγώνα του Σαββάτου και στον Αγώνα της Κυριακής. Μάλιστα το Σάββατο με ταχύτερο γύρο 1:20.523 σημείωσε ρεκόρ κατηγορίας για Έλληνα οδηγό, βελτιώνοντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 3 δέκατα του δευτερολέπτου! Στον Αγώνα της Κυριακής ο ταχύτερός του γύρος ήταν στο 1:20.614 επιβεβαιώνοντας την ταχύτητα του οδηγού της Honda CBR600RR της ομάδας Karakostas Racing, με μηχανικό και μάνατζερ τον πατέρα του Γιώργο.

Στον Αγώνα της Κυριακής ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος, με ίδια μοτοσυκλέτα, τερμάτισε 7ος, ενώ το Σάββατο είχε πάρει την 6η θέση. Ο Χρήστος Δήμου με Truiumph Daytona 675 που κατατάχτηκε 12ος το Σάββατο, δεν πήρε εκκίνηση την Κυριακή.

Ο Γιώργος Μαρκεσίνης με την Yamaha R1 της ομάδας Team SixtyOne που αγωνίζεται στην κατηγορία SBK πήρε την 4η θέση στον Αγώνα της Κυριακής και την 6η θέση στον Αγώνα του Σαββάτου, ολοκληρώνοντας μια καλή εμφάνιση στις Σέρρες.

Ο Σωτήρης Μπεγνής επίσης με Yamaha R1 της ομάδας ZenOne Racing βρέθηκε στην 6η θέση την Κυριακή, ενώ είχε πάρει την 4η θέση στον Αγώνα του Σαββάτου!

Η Ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία F600 είναι αυτή του Αλέξανδρου Αργυρόπουλου με Honda CBR600RR της ομάδας ZenOne Racing, που πήρε την 8η θέση στον Αγώνα της Κυριακής με βελτιωμένους χρόνους.

Στην κατηγορία F1000 ο Λάζαρος Πετίδης πήρε την 18η θέση.

/> Στο τέλος του διημέρου οι Δημήτρης Καρακώστας (SSP) και Martin Choy (SBK) ήταν οι μεγάλοι νικητές και ανέβηκαν μαζί στο βάθρο! 

Μαρκεσίνης
Μαρκεσίνης
Μπεγνής
Μπεγνής
Καρακώστας & Choy
Καρακώστας & Choy
Karakostas Racing & President & Mitsos
Karakostas Racing & President & Mitsos

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Laguna Seca: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

4oς ο Γιάννης Περιστεράς στην Magione

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα