• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Laguna Seca: Superpole
41η pole για τον Tom Sykes
Νέα 08/07/2017 - 22:26

Την pole κατάφερε να πάρει πριν από λίγο ο Tom Sykes, στην Superpole της Laguna Seca, επικρατώντας του ομόσταυλού του, του Jonathan Rea.

 

Οι Rea και Davies έφτασαν στην Superpole ως τα μεγάλα φαβορί για την pole position, αλλά τελικά ήταν ο poleman Sykes αυτός που τα κατάφερε.

 

Ο Βρετανός της Kawasaki πήρε την τρίτη φετινή του pole και την 41η της καριέρας του, κρατώντας πίσω του για ένα δέκατο τον Rea και για τρία τον Davies.

 

Η άλλη εργοστασιακή Ducati, του Marco Melandri, πήρε την τέταρτη θέση, ενώ ο Eugene Laverty έκανε την καλύτερή του παρουσία σε Superpole φέτος, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

 

Σημαντική έκπληξη η παρουσία του Leandro Mercado στην έκτη θέση με την IodaRacing Ducati του, με τον Αργεντινό να έχει περάσει πρώτα από την SP1.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Xavi Fores που κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από την εργοστασιακή Yamaha του Alex Lowes, ενώ μαζί τους είναι και ο Leon Camier.

 

Στους 12 καλύτερους ήταν και οι Lorenzo Savadori (Aprilia, πέρασε από SP1), Jordi Torres και Alex de Angelis.

 

Έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ο Michael Van der Mark δεν πέρασε από την SP1 και θα ξεκινήσει από την 13η θέση τον αυριανό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Laguna Seca: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Το νέο πλαίσιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα