• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: Ζέσταμα
Μπροστά ο Miller στη βροχή!
Νέα 25/06/2017 - 11:36

Τα πάνω κάτω θα φέρει ο καιρός στο πάντα απρόβλεπτο Assen.

 

Οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας είχαν μπει στην αρκετά στεγνή πίστα (έβρεχε το βράδυ) μόλις για 1-2 λεπτά, όταν άνοιξαν οι ουρανοί.

 

Για μερικά λεπτά έβρεξε αρκετά δυνατά και η πίστα του Assen γέμισε νερό.

 

Σε αυτές τις συνθήκες κέρδιζε τον περσινό αγώνα ο Jack Miller, με τον Αυστραλό να κάνει σήμερα το πρωί τον καλύτερο χρόνο.

 

Χαρούμενος με την παρουσία του στο βρεγμένο, ο άσος της Marc VDS πανηγύριζε με σούζες την 1η του θέση.

 

Μόλις 17χιλ πίσω του ήταν ο Marc Marquez, ενώ μια μικρή έκπληξη έκανε ο Andrea Iannone που με την GSX-RR του ανέβηκε στην 3η θέση.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν η GP16 του Alvaro Bautista στην 4η θέση, μπροστά από τον Alex Rins που έκλεψε την παράσταση και - προερχόμενος από τραυματισμό - έβαλε την Suzuki του στην 5άδα.

 

Ο Tito Rabat προσπαθεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα που τον θέλουν να μην μένει στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου κι έκανε καλή παρουσία στο βρεγμένο, με την 6η θέση.

 

Η  καλύτερη Yamaha ήταν μόλις στην 7η θέση, του Maverick Vinales, με τον Rossi 10ο και ανάμεσά τους τον Redding και την KTM του Pol Espargaro!

 

15 από τους 23 οδηγούς έγραψαν χρόνο, με τους Dovizioso, Lorenzo, Pedrosa και τον poleman Zarco, να βγαίνουν στην πίστα για μερικούς γύρους χωρίς να χρονομετρηθούν.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όταν δεν έχω πρόσφυση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα