• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: ΚΑΤ
Φοβερός ο Zarco, πήρε την 1η του pole!
Νέα 24/06/2017 - 17:53

Καταπληκτικός ήταν στο τέλος των κατατακτηρίων ο Johann Zarco, με τον Γάλλο να παίρνει την πρώτη pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech3 χρησιμοποίησε στην εντέλεια την Μ1 του στη βρεγμένη πίστα και άφησε πίσω του όλους τους αντιπάλους του.

 

Δεύτερος ήταν ο Marc Marquez που συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση, χάνοντας την pole για μόλις 65χιλ του δευτερολέπτου.

 

Πάντα δυνατός σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης ο Danilo Petrucci, ανέβηκε στην τρίτη θέση και θα ξεκινήσει από την 1η σειρά για δεύτερο συνεχόμενο GP.

 

Μάλιστα ο Petrux ήταν απογοητευμένος καθώς ήταν γρήγορος συνέχεια, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη στους τελευταίους του γύρους.

 

Ο Rossi θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και ήταν ο τελευταίος από τους οδηγούς που έκαναν χρόνο στο 1:46.

 

Ο Redding πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1 και ήταν δυνατός και στο δεύτερο σκέλος, αλλά είχε μια πτώση και δεν μπόρεσε να βελτιωθεί στη συνέχεια.

 

Από την έκτη θέση θα ξεκινήσει ο Jonas Folger, που κέρδισε τον Alvaro Bautista και τον άφησε 7ο μπροστά από τον Cal Crutchow.

 

Πτώση είχε και ο Andrea Dovizioso που κινήθηκε χαμηλά κάνοντας τον ένατο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Sam Lowes που πέρασε επίσης από τις ΚΑΤ1.

 

Τρία μεγάλα ονόματα «βυθίστηκαν» σήμερα στο βρεγμένο Assen, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Maverick Vinales να είναι μόλις 11ος!

 

Ο Dani Pedrosa δυσκολευόταν να βρει πρόσφυση στον πίσω τροχό και ολοκλήρωσε στην 12η θέση, ενώ ο Lorenzo ήταν μόλις 21ος!

 

Για τον Ισπανό άσο της Ducati, που πριν από δυο εβδομάδες πανηγύριζε την 1η του πρώτη σειρά με τους κόκκινους στο Πρωτάθλημα, είναι η χειρότερη θέση από την οποία θα ξεκινήσει αγώνα στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα