• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: ΚΑΤ
Εντυπωσιακός ο Mr. poleman Martin!
Νέα 24/06/2017 - 14:48

Ο Jorge Martin συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του στον ένα γύρο, κατακτώντας σήμερα μια 5η συνεχόμενη pole position!

 

Ο Ισπανός απέδειξε ότι είτε σε βρεγμένο, είτε σε στεγνό, έχει την ικανότητα να παίρνει το καλύτερο δυνατό από τα ελαστικά της Dunlop στον ένα γύρο!

 

Έτσι λοιπόν για πέμπτη φορά κανείς από τον ανταγωνισμό δεν κατάφερε να τον κερδίσει σε κατατακτήριες δοκιμές και θα παλέψει και πάλι για την 1η νίκη της καριέρας του στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Bendsneyder χαμογέλασε λίγα λεπτά πριν από το τέλος όταν και ανέβηκε στην 1η θέση με χρόνο 1:58,424, θέση όμως που κράτησε για λίγο καθώς το 1:57,5 του Martin δεν είχε αντίπαλο.

 

Πάντως ο Ολλανδός ήταν πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα ξεκινήσει αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά θα είναι και ο Nicolo Bulega που δούλεψε μεθοδικά από το πρωί και σχεδόν αθόρυβα κατάφερε στο τέλος να πάρει μια πολύτιμη τρίτη θέση.

 

Τις δυνατές εμφανίσεις του στο βρεγμένο συνέχισε ο Atiratphuvapat που πήρε την 4η θέση που είναι με τεράστια διαφορά η καλύτερή του από την προηγούμενη (23ος).

 

Η Mahindra δούλεψε καλά στο βρεγμένο και οι άνθρωποι της ομάδας CIP ήταν πολύ χαρούμενοι βλέποντας και τους δυο αναβάτες τους να είναι μέσα στη 10άδα, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Ο Bezzecchi ήταν 5ος που είναι με μεγάλη διαφορά το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες, ενώ ο Pagliani ήταν 9ος βελτιώνοντας την προηγούμενη καλύτερή του παρουσία στο grid (14ος).

 

Πέρα από την CIP και οι άνθρωποι της SIC58 ήταν πολύ χαρούμενοι, με τον Tony Arbolino να είναι 8ος και δυο δέκατα περίπου πιο γρήγορος από τον πιο έμπειρο ομόσταυλό του, τον Tatsuki Suzuki.

 

Στη δεκάδα ήταν και ο Aron Canet, 6ος, με τον Joan Mir να ακολουθεί στην 7η θέση έχοντας χάσει αρκετό χρόνο μετά από πτώση που είχε 15 λεπτά περίπου μετά την έναρξη των κατατακτηρίων.

Επόμενο άρθρο »

Assen MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα