• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: ΕΔ3
Ένας Ολλανδός στην 1η θέση!
Νέα 24/06/2017 - 11:36

Χωρίς να βγει καθόλου στα pits, ο Bo Bendsneyder έμεινε και τα 40 λεπτά στην πίστα και στο τέλος ήταν εντυπωσιακός!

 

Στο βροχερό Assen σήμερα, ο Ολλανδός άσος της KTM έκανε δυο πολύ γρήγορα περάσματα στο τέλος, για ν’ αφήσει πίσω του πάνω από μισό δευτερόλεπτο τον δεύτερο!

 

Ο Bendsneyder σκόρπισε χαμόγελα στους συμπατριώτες του με αυτή του την εμφάνιση, δείχνοντας ένα πολύ δυνατό πρόσωπο στη βρεγμένη πίστα.

 

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι αύριο ο καιρός θα είναι καλός και δεν θα βρέχει, αν και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τον καιρό στο Assen.

 

Ο Ολλανδός άφησε 0,577δ πίσω του τον επίσης δυνατό Atiratphuvapat από την Ταϋλάνδη που ήταν η καλύτερη Honda στο βρεγμένο.

 

Ο Joan Mir ήταν σταθερός και δυνατός στις δύσκολες συνθήκες της πίστας, ενώ ήταν και ο τελευταίος που έσπασε το φράγμα του 1:58 το πρωί.

 

Καλή εμφάνιση έκανε ο Jules Danilo και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Jorge Martin που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον εκπληκτικό Bendsneyder.

 

Η Mahindra δουλεύει καλά σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης και σε συνδυασμό με την ικανότητα του Dalla Porta σε τέτοιες συνθήκες, έδωσαν την 6η θέση στον Ιταλό.

 

Μόλις 27χιλ πίσω του ήταν μια άλλη Mahindra, με λογότυπα της Peugeot ωστόσο, αυτή του Jakub Kornfeil που ανέκαθεν ήταν δυνατός στο βρεγμένο.

 

Όγδοος ήταν ο Romano Fenati, ακολουθούμενος από τον Adam Norrodin που έκανε τους λιγότερους γύρους από τους υπόλοιπους στη δεκάδα.

 

Αυτή έκλεισε ο Nicolo Bulega. Πολλές οι πτώσεις σήμερα, 16 στο σύνολο, με τις 5 από αυτές να συμβαίνουν στην πέμπτη στροφή της πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Assen MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Είμαι πίσω...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα