• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είμαι πίσω...
Πολύ πίσω....
Νέα 24/06/2017 - 00:30

Σε μερικές λέξεις συνοψίζεται η παρουσία του Jorge Lorenzo την πρώτη ημέρα στη θρυλική πίστα του Assen.

 

«Είμαι πίσω, πολύ πίσω», ήταν τα λόγια του Ισπανού που περιγράφουν την εικόνα του Ισπανού άσου της Ducati.

 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα... περίμενα ότι θα πήγαινε καλύτερα. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες».

 

«Δοκιμάσαμε κάτι αλλαγές στο στήσιμο, αλλά χάσαμε πολύ σε άλλους τομείς. Έτσι δεν βελτίωσα τη μοτοσυκλέτα από το πρωί. Όλοι βελτιώθηκαν πολύ κι εγώ είμαι μακριά».

 

Το γρήγορο κομμάτι της πίστας, οι στροφές 13-15, συνεχίζουν να δυσκολεύουν τον Jorge Lorenzo.

 

«Περίμενα ότι θα ήμουν καλύτερος στις δυο στροφές πριν το εσάκι, όπου δυσκολεύομαι τα τελευταία χρόνια, αλλά για την ώρα δεν έχω λύσεις.... εκεί μόνο χάνω 4-5 δέκατα».

 

Η αυριανή βροχή, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα για τον Lorenzo, που θα έχει μόνο το ζέσταμα στο στεγνό για να βρει λύσεις στα προβλήματά του.

 

«Ενδεχομένως δεν θα βρούμε το ιδανικό στήσιμο... αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε καλύτερο από αυτό που είχαμε σήμερα το απόγευμα».

 

«Τουλάχιστον η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά στη βροχή. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να περάσουμε από τις ΚΑΤ1 και να κάνουμε καλές κατατακτήριες».

 

«Πρέπει να βρούμε κάτι... να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, την αίσθησή μας με τη μοτοσυκλέτα. Ίσως τα καταφέρουμε στο ζέσταμα, στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαίωσε ο Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα