• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: ΕΔ3
Redding μπροστά από Rossi στο βρεγμένο
Νέα 24/06/2017 - 13:00

Στη βρεγμένη πίστα του Assen ήταν ο Scott Redding αυτός που χαμογέλασε στο τέλος, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3.

 

Ο Redding ήταν απογοητευμένος με την 15η θέση του χτες στο στεγνό, ωστόσο σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και με τη γνωστή ικανότητά του στο βρεγμένο σκαρφάλωσε στην 1η θέση.

 

Πίσω του, με διαφορά 0,231δ ήταν ο Valentino Rossi με τον Redding να ελπίζει ότι θα μπορέσει αργότερα να επαναλάβει αυτό που έκανε πέρυσι στην Ολλανδική πίστα.

 

Πέρυσι ο Βρετανός είχε καταφέρει να ξεκινήσει για πρώτη φορά (και μοναδική για την ώρα) αγώνα της μεγάλης κατηγορίας από την 1η σειρά της εκκίνησης.

 

Από τη μεριά του ο Valentino Rossi έδειξε δυνατός από την αρχή και ήταν σταθερά μέσα στην τριάδα σε όλο το 45λεπτο, με καλύτερο χρόνο το 1:46,6.

 

Πίσω του έχουμε τρεις αναβάτες στο 1:46,7 με ελάχιστες διαφορές και τον Marc Marquez να είναι τρίτος, μπροστά από Vinales και Zarco.

 

Πολύ καλός στο βρεγμένο ο Hector Barbera, ανέβηκε στην 6η θέση και ήταν η δεύτερη καλύτερη Ducati μετά τον Redding.

 

Τον έβδομο χρόνο είχε ο Aleix Espargaro που νίκησε για περίπου δυο δέκατα τον Jorge Lorenzo που ολοκλήρωσε τις ΕΔ3 στην 8η θέση.

 

Στη δεκάδα ήταν και οι Loris Baz και Andrea Iannone, με τον τελευταίο να κάνει καλή εμφάνιση με δεδομένα τα προβλήματα που έχει η GSX-RR στη βροχή.

 

Πάρα πολύ δύσκολα δείχνουν τα πράγματα για τον Dani Pedrosa, ο οποίος έμεινε τελευταίος και με διαφορά 2,8δ από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα