• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ1
Κυριάρχησε με τα σλικ ο Miller!
Νέα 19/05/2017 - 13:08

Με την πίστα να στεγνώνει όσο περνούσε η ώρα, ήταν ο Jack Miller αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει σήμερα το πρωί στις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας.

 

Από τη στιγμή που ζέστανε τα σλικ ελαστικά του, ο Αυστραλός έδωσε τη δική του παράσταση, κυριαρχώντας απόλυτα και ολοκληρώνοντας 1,2δ μπροστά από τον δεύτερο!

 

Ο Miller μπήκε από τους πρώτους στην - αρχικά - βρεγμένη πίστα και καθώς η πρόσφυση βελτιωνόταν κατέβαζε σημαντικά τους χρόνους του. Μάλιστα σ’ ένα σημείο ήταν τρία δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον δεύτερο!

 

Εν τέλει άφησε 1,2δ πίσω του τον Marc Marquez. Η Honda δεν κατάφερε να κάνει το 1-2-3 καθώς στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Johann Zarco, από τον οποίο οι Γάλλοι περιμένουν πολλά στη συνέχεια.

 

Ο Zarco άφησε τέταρτο τον Cal Crutchlow και ήταν αυτός η καλύτερη Yamaha σήμερα το πρωί, καθώς μόλις στο τέλος ο Valentino Rossi βελτίωσε την εικόνα του κι ανέβηκε στην 8η θέση.

 

Να σημειώσουμε ότι χτες έγινε γνωστό ότι ο Johann Zarco ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Monster Yamaha Tech3 και για το 2018.

 

Επιπλέον, ο Marc Marquez βγήκε στην πίστα σήμερα με την καινούργια εξάτμιση του HRC, αυτή που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Crutchlow στο GP της Jerez.

 

Πολύ καλή ήταν η παρουσία ενός άλλου Γάλλου, του Loris Baz, που πήρε την 5η θέση μπροστά από τον επίσης δυνατό Karel Abraham.

 

Εξαιρετική η ΚΤΜ - με τον big-bang κινητήρα πια - του Bradley Smith, που κατάφερε να είναι μπροστά από τον Valentino Rossi, ο οποίος ήταν στις τελευταίες θέσεις για το σύνολο σχεδόν του 45λέπτου.

 

Τη δεκάδα των πρώτων συμπλήρωσαν ο Alvaro Bautista με την GP16 του και η εργοστασιακή Yamaha του Maverick Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα