• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΕΔ1
Ιταλική υπόθεση με 1ο τον Baldassarri
Νέα 19/05/2017 - 13:28

Σε Ιταλική υπόθεση εξελίχθηκαν τα τελευταία λεπτά των ΕΔ1 της Moto2 στην πίστα του Le Mans.

 

Η βροχή έμεινε μακριά, ενώ υπήρξε κι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ηλιοφάνειας, προτού τα σύννεφα επιστρέψουν πάνω από την πίστα λίγο πριν το τέλος.

 

Στα τελευταία λεπτά τέσσερεις Ιταλοί ξεχώρισαν, με τον Lorenzo Baldassarri να παίρνει την πρώτη θέση με διαφορά 11χιλ από τον Morbidelli!

 

Ο Franco Morbidelli, που είχε και μια πτώση, ανέβηκε στην πρώτη θέση λίγο νωρίτερα, αλλά με τον τελευταίο του γύρο ο Baldassarri τον εκθρόνισε.

 

Αυτός που θα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση από τον Baldassarri ήταν ο Peco Bagnaia, ο οποίος στον τελευταίο του γύρο ήταν πιο γρήγορος από τον συμπατριώτη του.

 

Τουλάχιστον στα πρώτα τρία κομμάτια της πίστας, διότι στο τελευταίο έχασε τρία ολόκληρά δέκατα κι έμεινε στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Mattia Pasini.

 

Πίσω από τους 4 Ιταλούς ακολουθεί ο Takaaki Nakagami με τον Ιάπωνα να είναι η 5η Kalex στην πρώτη πεντάδα.

 

Η Tech3 και ο Xavi Vierge ανέβηκαν στην 6η θέση, μπροστά από την Suter του Aegerter και την Speed Up του Simone Corsi που πήρε την όγδοη θέση.

 

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Luca Marini και Alex Marquez, που όπως και ο Miguel Oliveira (13ος) δεν ξεκίνησαν δυνατά τον 5ο Γυρο της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα