• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ1
Βρεγμένη η πίστα, 1ος ο Norrodin!
Νέα 19/05/2017 - 11:36

Με πολύ κρύο και συννεφιά υποδέχτηκε τους αναβάτες της Moto3 η πίστα του Le Mans, η οποία ήταν βρεγμένη από τη βροχή που έπεφτε νωρίτερα.

 

Έτσι οι χρόνοι των ΕΔ1 της κατηγορίας Moto3 δεν ήταν ανταγωνιστικοί. Σ’ αυτές τις συνθήκες ξεχώρισε ο Adam Norrodin που πήρε την 1η θέση.

 

Ο αναβάτης από την Μαλαισία, ικανός στο βρεγμένο, κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν όλοι οι οδηγοί έκαναν τους καλύτερους χρόνους τους στα τελευταία 2-3 λεπτά, με εξαίρεση τον Romano Fenati που έμεινε τελικά 23ος.

 

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Niccolo Antonelli, ο οποίος ήταν 4 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον τρίτο Andrea Migno, με τους τρεις πρώτους να απέχουν μεταξύ τους 44χιλ.

 

Πολύ δυνατός ήταν ο Gabriel Rodrigo και ανέβηκε στην 4η θέση, μπροστά από την έκπληξη στις ΕΔ1 που ακούει στο όνομα Marco Bezzecchi.

 

Ο Bezzecchi αγωνίζεται με Mahindra που είχε δυο μοτοσυκλέτες της στην δεκάδα σήμερα το πρωί, με τον Lorenzo Dalla Porta να παίρνει την έβδομη θέση.

 

Ανάμεσά στις δυο Mahindra είναι η KTM του Nicolo Bulega. Έκτακτη συμμετοχή στο Le Mans κάνει ο Danny Kent, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας το 2015.

 

Ο Βρετανός, που στο Τέξας αποφάσισε αιφνιδίως να εγκαταλείψει την ομάδα του στην Moto2, ήταν όγδοος αλλά ήταν στο γκαράζ του στα τελευταία δυο λεπτά.

 

Οι διαφορές των πρώτων ήταν πάρα πολύ μικρές, με τον Danny Kent που ήταν όγδοος να έχει χρόνο μόλις δυο δέκατα πάνω από αυτόν του Norrodin μπροστά.

 

Στη δεκάδα μπήκαν τόσο ο Bo Bendsneyder, όσο και ο μεγάλος θριαμβευτής της Jerez Aron Canet.

 

Ήταν χαρακτηριστικό πάντως ότι πέρα από την Honda του Adam Norrodin που είναι πρώτη, η επόμενη Honda είναι αυτή του Canet!

 

Παρά τις δύσκολες συνθήκες δεν είχαμε πτώσεις, παρά μόνο μια με τον John McPhee να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του λίγο πριν το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα