• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανηγυρίζει ο Davies!
Ένα «ιδιαίτερο» διπλό στην Imola
Νέα 16/05/2017 - 17:13

Ανίκητος έφυγε από την πίστα της Imola ο Chaz Davies, με τον Βρετανό άσο της Ducati να χαρακτηρίζει το πρώτο του διπλό για το 2017, ως κάτι το «ιδιαίτερο».

 

Ο Davies ήταν εξαιρετικός όλο το Σ/Κ, παίρνοντας την pole position το Σάββατο, τη νίκη και στους δυο αγώνες ενώ έκανε και τους ταχύτερους γύρους σ’ αυτούς.

 

Μάλιστα στον αγώνα της Κυριακής, έγινε ο πρώτος αναβάτης από το 2011, που κερδίζει αγώνα στην Imola και δεν ξεκινά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Με τη φετινή του επικράτηση στην έδρα της ομάδας του, της Ducati, ο Chaz Davies έχει δυο συνεχόμενα διπλά στην Imola και ήταν ενθουσιασμένος.

 

«Τι Σ/Κ», ξεκίνησε να λέει στις δηλώσεις του. «Για πρώτη φορά φέτος, νοιώθω ότι ήμασταν το σημείο αναφοράς από την αρχή».

 

«Βρήκαμε ρυθμό την Παρασκευή κι από εκεί όλα κύλισαν σαν χιονοστιβάδα! Η ομάδα έκανε τρομερή δουλειά κι η μοτοσυκλέτα δούλεψε τέλεια και στους δυο αγώνες, σε διαφορετικές συνθήκες».

 

«Μπερδευτήκαμε στην πρώτη εκκίνηση, αλλά στη δεύτερη κάναμε καλή εκκίνηση και μπόρεσα να κάνω μερικές καλές κινήσεις και να βρεθώ σε καλή θέση».

 

«Ο ρυθμός του Sykes ήταν δυνατός κι έτσι έπρεπε να συγκεντρωθώ και να τον κυνηγήσω και μόλις τον πρόλαβα, μπόρεσα να δώσω το δικό μου ρυθμό».

 

Με τις δυο νίκες του αυτές, ο Chaz Davies ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 1 βαθμό μπροστά από τον Sykes και 74β πίσω από τον Rea.

Επόμενο άρθρο »

Η παρηγοριά του Rea;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK- Motul Imola: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα