• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρηγοριά του Rea;
Ότι αύξησε κι άλλο τη διαφορά του
Νέα 16/05/2017 - 17:15

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε o Jonathan Rea στην Imola, το γεγονός ότι πήρε δυο 2ες θέσεις, τον βοήθησε να εδραιώσει κι άλλο την πρώτη του θέση στη βαθμολογία.

 

Στον αγώνα της Κυριακής, η επέλαση του Rea σταμάτησε όταν πέρασε πάνω από τα χαλίκια στο εσάκι Variante Bassa, με αποτέλεσμα να πέσει στην έκτη θέση.

 

Με μια σειρά γρήγορων γύρων έφτασε και πέρασε τον ομόσταυλό του, τον Tom Sykes, παίρνοντάς του τη δεύτερη θέση στον 12ο γύρο.

 

Όμως ήταν πολύ αργά πια για τη νίκη, με τον Chaz Davies μπροστά να έχει κάνει μια απλησίαστη διαφορά τεσσάρων δευτερολέπτων, την οποία διατήρησε σχεδόν όλη μέχρι το τέλος.

 

Παρά το ότι δεν κέρδισε ούτε το Σάββατο τον μεγάλο του αντίπαλο, ο Jonathan Rea κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του στους 74 βαθμούς από τον δεύτερο!

 

«Ήταν δύσκολα κάποιες στιγμές σήμερα, ειδικά μετά το λάθος μου στο εσάκι Variante Bassa».

 

«Έχασα όλες τις θέσεις που είχα κερδίσει στις πρώτες στροφές και αυτό άλλαξε τελείως τον αγώνα μου».

 

«Πιστεύω ότι αν δεν τις έχανα, θα είχα κάτι παραπάνω στο τέλος - όχι απαραίτητα για να κερδίσω - αλλά για να είμαι εκεί με τον Chaz».

 

«Κόλλησα λίγο σε κίνηση μετά, αλλά μόλις ξεμπέρδεψα είχα σταθερό ρυθμό. Ήμουν μακριά από τον Chaz, αλλά σε σχέση με τον 1ο αγώνα μειώσαμε στο μισό τη διαφορά».

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος που αύξησα το προβάδισμά μου στη βαθμολογία, πήρα τους 40β και ανέβηκα δυο φορές στο βάθρο».

 

«Και όλα αυτά σε μια πίστα που δεν είναι και η δυνατότερη για εμάς αυτή τη στιγμή. Ήταν, λοιπόν, ένα πολύ θετικό Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Ποτέ στη ζωή μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Πανηγυρίζει ο Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα