• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK- Motul Imola: Αγώνας 2
Έκανε το διπλό ο Davies
Νέα 16/05/2017 - 17:12

Μια μεγάλη νίκη πήρε στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής ο Chaz Davies, ολοκληρώνοντας το πρώτο φετινό του διπλό.

 

Ο πρώτος αγώνας είχε κόκκινη σημαία και αρκετά μεγάλη διακοπή, με τον Davies να είναι ακαταμάχητος με την εκκίνηση του δεύτερου.

 

Με καταπληκτικό ρυθμό, έφτασε στα μισά του αγώνα τον προπορευόμενο Sykes και κατάφερε να τον περάσει, κερδίζοντας για 4 δευτερόλεπτα τον Rea που πήρε τη δεύτερη θέση.

 

Έτσι ο Davies επανέλαβε την περσινή του εμφάνιση στην Ιταλική πίστα, όταν και πάλι είχε κάνει το διπλό.

 

Ο Sykes, που ξεκίνησε από την pole position, οδηγούσε την κούρσα στην αρχή αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί ούτε στον Rea στο τέλος, που του πήρε τη 2η θέση.

 

Ωραία μάχη για την τέταρτη θέση έδωσαν οι Xavi Fores - με την ιδιωτική του Ducati - και η εργοστασιακή Panigale R του Marco Melandri, με τον πρώτο να κερδίζει τον Ιταλό.

 

Πίσω τους, ο Alex Lowes της Yamaha πήρε την έκτη θέση, με τον Eugene Laverty να τερματίζει στην έβδομη θέση, μετά τη σφοδρή του πτώση στον αγώνα του Σαββάτου.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Michael Van der Mark (Yamaha) και Leandro Mercado (Aprilia), με τον δεύτερο να εξιλεώνεται για την εγκατάλειψή του στον αγώνα του Σαββάτου.

 

Μετά την απίστευτη εκκίνησή του, ακολούθησε η απογοήτευση για τον Leon Camier που είχε καταφέρει ν’ ανέβει ως τη 2η θέση, προτού χάσει τον έλεγχο της MV Agusta του.

 

Λίγο αργότερα, έπεσε και ο Alex de Angelis από την ιδιωτική του Kawasaki. Πτώση είχε και ο Stefan Bradl της Honda, ενώ ένα τεχνικό πρόβλημα στην Kawasaki Puccetti του Randy Krummenacher τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

 

Ο αγώνας σταμάτησε στην αρχή μετά από διαρροή λαδιού της ιδιωτικής Kawasaki του Ayrton Badovini και χρειάστηκαν περίπου 35 λεπτά μέχρι να καθαριστεί η 16η στροφή και να ξεκινήσει εκ νέου ο αγώνας.

Επόμενο άρθρο »

Πανηγυρίζει ο Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωση για το motograndprix.gr!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα