• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: 1 με 2 δέκατα
Απέχω από το ρυθμό των πρώτων!
Νέα 06/05/2017 - 20:46

Ο Jorge Lorenzo θεωρεί ότι όσον αφορά το ρυθμό αγώνα του, απέχει μόλις ένα με δύο δέκατα από τους πιο γρήγορους αναβάτες στην πίστα της Jerez!

 

Ο Ισπανός, παρά το γεγονός ότι η Ισπανική πίστα δυσκολεύει παραδοσιακά την Ducati, έχει καταφέρει να γράψει καλούς χρόνους.

 

Μπορεί σήμερα να μην κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να χαρακτηρίσει την ημέρα ως την καλύτερή του στην Ducati!

 

«Χειρότερη θέση στο σχηματισμό εκκίνησης, σε σχέση με το Τέξας, όμως πολύ καλύτερη αίσθηση και πιο κοντά στους πρώτους», ήταν τα πρώτα του λόγια.

 

«Στον ένα γύρο δεν κατάφερα να πάρω πολλά, όμως σε ρυθμό αγώνα είμαστε ένα με δυο δέκατα πίσω από τους πιο γρήγορους».

 

Πάντως τα σημάδια νωρίτερα ήταν πολύ καλύτερα για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος στις ΕΔ3 ήταν δεύτερος και στις ΕΔ4 μόλις 0,265δ από τον Marquez.

 

«Με το καινούργιο ελαστικό πίσω δεν είχαμε την ίδια καλή αίσθηση. Ειδικά στις εξόδους των στροφών. Σπινάρω πολύ και δεν είχαμε την ίδια πρόσφυση, όπως το πρωί».

 

«Ακόμα και στο όριο να πίεζα, δεν θα κατάφερνα κάτι καλύτερο από το ’38,9».

 

Ξεκινώντας το GP της Jerez, ο Jorge Lorenzo ήλπιζε ότι το γεγονός ότι του αρέσει η Ισπανική πίστα, θα εξισορροπούσε ως ένα σημείο τις αρνητικές συνέπειές της για την Ducati.

 

«Έφτασα εδώ με καθαρό μυαλό και παρέμεινα αισιόδοξος. Έκανα τη δουλειά μου, οδήγησα καλύτερα και αυτό είναι που πέτυχα».

 

«Εδώ δεν έχουμε ένα κομμάτι που να καλύψουμε αυτό που χάνουμε στις στροφές από τους άλλους. Δεν υπάρχει εδώ μεγάλη ευθεία».

 

«Ωστόσο είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Οδηγώ καλά και μπορώ να έχω μεγάλη ταχύτητα μέσα στις στροφές».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Στον τελευταίο γύρο

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα