• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: ΚΑΤ
Πρώτη pole για τον Marquez στην Moto2!
Νέα 06/05/2017 - 17:46

Ο Alex Marquez κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position στην κατηγορία της Moto2 και να συνεχίσει την κυριαρχία του στην Ισπανική πίστα.

 

Μπορεί να μην έχει καλή παράδοση στην Jerez, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τον Ισπανό, ο οποίος ήταν πρώτος σε όλα τα sessions μέχρι στιγμής.

 

Μένει να καταφέρει να πάρει και την πρώτη του νίκη στην Moto2, κάτι που όμως δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση.

 

Ο Alex μπήκε δυνατά και γνωρίζοντας ότι με την περισσότερη ζέστη τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα στο τέλος, έκανε μόλις στον 3ο του γύρο το 1:42,080!

 

Κατέβασε πάνω από τρία δέκατα τον απόλυτο χρόνο της πίστας και ανέβηκε στην πρώτη θέση την οποία δεν έχασε μέχρι το τέλος!

 

Με το νέο αυτό απόλυτο χρόνο, ο Marquez κράτησε πίσω του για 46χιλ τον μεγαλύτερό του αντίπαλο, τον Franco Morbidelli.

 

Ο Morbido προσπάθησε να απαντήσει στο τέλος, όταν και φόρεσε ένα καινούργιο ελαστικό, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πολύ καλό χρόνο του ομόσταυλού του.

 

Λίγα λεπτά πριν το τέλος, ο Remy Gardner χτύπησε με φόρα στον πίσω τροχό τη μοτοσυκλέτα του Alex Marquez που ήταν εκτός πίστας.

 

Ευτυχώς για τον Alex δεν υπήρξε πτώση, μόνο που έσκασε το πίσω ελαστικό του και στα τελευταία δυο λεπτά επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας του, το άλλαξε και ξαναμπήκε στην πίστα για να πανηγυρίσει την pole.

 

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Dominique Aegerter, που πήρε το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα και ανέβασε την Suter για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Δυνατή ήταν η παρουσία και του Miguel Oliveira που ήταν τέταρτος, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά ήταν και οι Mattia Pasini και Peco Bagnaia.

 

Απτόητος συνεχίζει και ο Xavi Vierge που πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα, φέτος, σε κατατακτήριες. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Nakagami, Schrotter και Axel Pons.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: 1 με 2 δέκατα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα