• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στον τελευταίο γύρο
Τα έδωσα όλα!
Νέα 06/05/2017 - 21:28

Πολύ ικανοποιημένος με την επίτευξη του βασικού του στόχου σήμερα, ήταν ο Marc Marquez της Repsol Honda.

 

Ο Ισπανός κατάφερε να είναι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, έστω κι αν έχασε την ευκαιρία - για 49χιλ - να πάρει την 40η pole της καριέρας του.

 

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη δεύτερη θέση εδώ στην Jerez, που δεν είναι και μια τόσο καλή πίστα για εμένα».

 

«Ένοιωθα πολύ άνετα και με το πρώτο ελαστικό έκανα έναν πολύ καλό γύρο. Η στρατηγική μου ήταν να πιέσω για τρεις γύρους».

 

«Όταν βγήκα με το τελευταίο ελαστικό, είδα κάτι παράξενο με τον Valentino και τον Maverick που περιμένανε. Κι έτσι περίμενα κι εγώ».

 

Και μετά αποφάσισε να μπει στην πίστα πίσω από τον Dani Pedrosa τον οποίο ακολούθησε για έναν γύρο.

 

«Με τον Dani μπροστά μου, ήθελα να δω σε ποιες στροφές είναι πιο γρήγορος από εμένα. Κατάλαβα κάποια πράγματα, αλλά ο τελευταίος γύρος ήταν που τα έδωσα όλα».

 

Ο Marquez ήταν μόνος του στον τελευταίο του γύρο και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις να πάρει την pole position, ωστόσο δεν απέφυγε το λάθος.

 

«Τουλάχιστον απέφυγα την πτώση. Το διασκέδασα σήμερα και για αύριο ο ρυθμός μας είναι καλός και όπως πάντα, η επιλογή των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική».

 

Μιλώντας περισσότερο για το λάθος του, είπε στη συνέντευξη τύπου: «Φοβήθηκα και όταν ήμουν στην τελευταία στροφή, ακόμα σκεφτόμουν τι έγινε λίγο πριν».

 

«Δεν ήμουν συγκεντρωμένος λοιπόν κι έχασα άλλα δυο δέκατα. Όμως οκ, έχω καλή αίσθηση και νοιώθω καλύτερα μέρα με την ημέρα».

 

«Ο Dani είναι πολύ γρήγορος όλο το Σ/Κ στο τρίτο κομμάτι - ειδικά στις 8 και 9 - κι έτσι τον ακολούθησα για να δω πως το κάνει».

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη απογοήτευση

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: 1 με 2 δέκατα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα