• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Μακροπρόθεσμες λύσεις!
Αυτό χρειάζεται η Ducati
Νέα 28/04/2017 - 11:51

Μακροπρόθεσμα πρέπει να σκέφτεται η Ducati για να βρει λύσεις και να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα της, λέει ο Andrea Dovizioso.

 

Οι κόκκινοι ξεκίνησαν τη χρονιά με φιλοδοξίες να είναι πάντα κοντά στους πρώτους, έχοντας εναποθέσει πολλές ελπίδες στον νεοαποκτηθέντα Jorge Lorenzo.

 

Ωστόσο λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, οι τόνοι από του γκαράζ των κόκκινων χαμήλωσαν, με τον DallIgna να παραδέχεται ότι για τον Τίτλο θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη σεζόν.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του Dovi, ο οποίος λέει ότι πρέπει να σκέφτονται πιο μακροπρόθεσμα, ώστε να ετοιμάσουν μια μοτοσυκλέτα για να πάρει τον Τίτλο.

 

«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι καλό. Είμαστε πιο κοντά, σε σχέση με πέρυσι, στους πρώτους, αλλά όχι εκεί που θα θέλαμε».

 

«Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι δεν υπάρχει ένα ακριβές σχέδιο. Τώρα είναι η ώρα να καθίσουμε στο τραπέζι και να μιλήσουμε για το μέλλον».

 

«Δεν ξέρω αν θα είναι για φέτος ή για τη νέα σεζόν, αυτό εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Δεν μπορείς να προβλέψεις πόσοι μήνες θα χρειαστούν για να γίνει μια αλλαγή».

 

Παραδοσιακά, η δύναμη της Ducati είναι στην επιτάχυνση και στην ευθεία, ενώ χάνει - σε σχέση με τον ανταγωνισμό - στις στροφές.

 

Ωστόσο ο Dovi τονίζει ότι η προσοχή των κόκκινων δεν πρέπει να στραφεί μόνο σ’ έναν τομέα, αλλά πρέπει να εξεταστεί από την αρχή όλο το σύνολο.

 

«Πρέπει να μιλήσουμε σφαιρικά για τη μοτοσυκλέτα. Δεν υπάρχει μόνο ένα κομμάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Είναι μια μείξη πολλών».

 

«Δεν λέω ότι είναι καταστροφή. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να δουλέψουμε. Είμαι ο πρώτος όμως που απογοητεύομαι και ξέρω τα όρια της μοτοσυκλέτας».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Assen: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανεώνει ο Aspar με Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα