• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανεώνει ο Aspar με Ducati
Η ανακοίνωση θα γίνει πολύ σύντομα
Νέα 28/04/2017 - 10:41

Η ομάδα του Aspar θα ανακοινώσει πάρα πολύ σύντομα την ανανέωση της συμφωνίας της με την Ducati για το 2018 και όχι μόνο.

 

«Δεν υπάρχει λόγος ν’ αλλάξουμε», φέρεται να δηλώνει ο Gino Borsoi, με λεπτομέρειες να μένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

 

Ο Borsoi τονίζει ότι είναι «πολύ κοντά» στη συμφωνία με τους κόκκινους, που δεν θα είναι μόνο για το 2018 αλλά και για έναν ακόμη χρόνο (το πιθανότερο).

 

«Στο Qatar ξεκινήσαμε τις συζητήσεις και η ανακοίνωση θα γίνει πολύ σύντομα. Ακόμα και πριν τον Ιούνιο. Είμαστε πολύ κοντά», είπε ο Borsoi.

 

Ο στόχος είναι να υπάρχουν δυο Ducati GP17 στο γκαράζ της ομάδας για το 2018, κάτι όμως που θα εξαρτηθεί από την εύρεση των απαραίτητων χορηγών.

 

Να σημειωθεί ότι στο GP της Αμερικής, η Avintia ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Ducati και η ομάδα θα έχει δυο GP17 για το ’18.

 

Φυσικά η Dorna θέλει να υπάρξουν δορυφορικές ομάδες από κάθε κατασκευαστή, δηλαδή και από τη Suzuki, την KTM (στο πιο μακρινό μέλλον) και την Aprilia.

 

Ειδικά με την τελευταία, η ομάδα του Aspar διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, έχοντας εξασφαλίσει για το εργοστάσιο 4 Τίτλους στα 125cc το 2006, το 2007, το 2009 και το 2011.

 

Ωστόσο όταν ρώτησαν τον Borsoi αν σκέφτηκαν ν’ αλλάξουν κατασκευαστή και ενδεχομένως να πάνε στην Ducati, τόνισε: «Όχι, όχι για την ώρα».

 

«Δεν καθίσαμε να το συζητήσουμε με την Aprilia. Στόχος μας είναι να μείνουμε με την Ducati, καθώς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις μοτοσυκλέτες».

 

«Όταν είχαμε τη σχέση με την Aprilia, επικοινωνούσαμε περισσότερο με τον DallIgna που είναι τώρα στην Ducati και όλα είναι πιο εύκολα».

 

«Φυσικά έχουμε ακόμα φίλους στην Aprilia, θέλουμε όμως να συνεχίσουμε με την Ducati, έχουμε ένα καλό πλάνο και δεν έχει νόημα ν’ αλλάξουμε για την ώρα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μακροπρόθεσμες λύσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχημένη επέμβαση για Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα