• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Assen: ΕΔ1
Sykes μπροστά, ξεχώρισαν οι τρεις Βρετανοί
Νέα 28/04/2017 - 12:44

Ο Tom Sykes πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 των SBK-Motul στην πίστα του Assen για τον τέταρτο Γύρο της σεζόν.

 

Ο άσος της Kawasaki έκανε χρόνο δυο δέκατα πάνω, από το αντίστοιχο που του χάριζε πέρυσι την pole position στην ιστορική πίστα.

 

Κοντά του και οι Jonathan Rea και Chaz Davies, οι τρεις Βρετανοί που είχαν το πάνω χέρι σε χρόνους (όλοι τους στο ’35) και ρυθμό.

 

Το Assen ήταν ηλιόλουστο αλλά έκανε αρκετό κρύο. Ο Sykes κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:35,676.

 

Το πιο ενθαρρυντικό απ’ όλα για τον άσος της Kawasaki, ήταν το γεγονός ότι έκανε μια τέτοια εμφάνιση ενώ ταλαιπωρείται από λοίμωξη του πεπτικού.

 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες πριν τον Γύρο του Assen, ο Sykes είχε νοσηλευτεί.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Jonathan Rea, έμεινε δεύτερος και κοντά στο χρόνο του Sykes, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα δυο δέκατα.

 

Στην τρίτη θέση ο Chaz Davies της Ducati, ο οποίος πλησίασε στα 86 χιλιοστά το χρόνο του Rea.

 

Με ανανεωμένη χρωματικά μοτοσυκλέτα, για τον εντός έδρας αγώνα του, ο Michael Van der Mark ανέβηκε στην 4η θέση μ’ ένα καλό χρόνο στο τέλος.

 

Το ίδιο δεν κατάφερε να κάνει ο ομόσταυλός του στην Yamaha, καθώς ο Alex Lowes - πιέζοντας - είχε μια πτώση στην 12 λίγο πριν τελειώσουν οι ΕΔ1.

 

Πτώση στο τέλος είχε και ο Stefan Bradl της Honda, που δεν κατάφερε έτσι να ολοκληρώσει έναν πολύ γρήγορο γύρο που είχε ξεκινήσει.

 

Ο Xavi Fores με την Ducati του ανέβηκε στην 5η θέση, μπροστά από την Honda του Nicky Hayden που πήρε μια ελπιδοφόρα για τη συνέχεια 6η.

 

Εντυπωσιακός ο Alex de Angelis, κατάφερε να ανεβάσει την Kawasaki του στην 7η θέση, μπροστά από τον Eugene Laverty και την Aprilia του.

 

Ο Jordi Torres ήταν επίσης στη δεκάδα, όπως και η δεύτερη εργοστασιακή Ducati του Marco Melandri που ξεκινά μέτρια, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Επόμενο άρθρο »

Η VW πουλάει την Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Μακροπρόθεσμες λύσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα