• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Πολύ αργά...
Ξεκίνησε να πιέζει για ένα βάθρο
Νέα 26/04/2017 - 09:57

Με την τέταρτη θέση χρειάστηκε να συμβιβαστεί ο Cal Crutchlow χτες, παρά το γεγονός ότι - όπως πιστεύει ο ίδιος - θα μπορούσε να πιάσει τον Pedrosa και να πάρει αυτός το βάθρο.

 

«Είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν είμαι στο βάθρο. Έχασα αρκετό χρόνο πίσω από τον Lorenzo. Διάλεξα το σκληρό μπροστά και ήταν σωστή απόφαση».

 

«Στα φρένα δεν υπήρχε πρόβλημα, όμως στο μέσο των στροφών δεν μπορούσαμε να στρίψουμε καθόλου. Η ίδια ιστορία...»

 

Στην αρχή του αγώνα ανέβηκε από την ένατη στην έκτη θέση κι είχε κοντά του έναν πολύ επιθετικό Johann Zarco.

 

«Είναι επιθετικός παντού και δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Έκανε πολύ καλό αγώνα και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε».

 

«Η Yamaha ήταν πολύ καλύτερη από την Honda, όμως και οι οδηγοί της Honda ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς της Yamaha».

 

«Ήλπιζα ότι θα κάναμε το 1-2-3, όμως ο Valentino ανέβασε την απόδοσή του πολύ μετά τα μισά του αγώνα. Εγώ είχα κολλήσει πίσω από τον Zarco».

 

«Δεν ήθελα να πιέσω γιατί ήξερα ότι έπρεπε να τερματίσω. Άργησα να πιέσω για να προσπαθήσω να φτάσω τον Dani. Θα τον προλάβαινα, αλλά δεν άρχισα να πιέζω εγκαίρως».

 

Ο Cal είναι πέμπτος στη βαθμολογία και αν δεν υπήρχε η λάθος επιλογή ελαστικού στο Qatar, που του επέβαλαν όπως έλεγε τότε, τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

 

«Φανταστείτε να ήμουν πέμπτος και στο Qatar! Κάναμε όμως ένα λάθος σαν ομάδα όλοι μας κι ελπίζουμε ότι δεν θα το βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια».

 

«Θεωρώ ότι είμαι όσο ανταγωνιστικός είναι και ο Dani, ενώ και με τον Marc - σε κάποιους τομείς - η διαφορά μας δεν είναι μεγάλη».

 

«Κάναμε καλή δουλειά και πρέπει να φύγουμε από εδώ με θετική σκέψη», είπε στο τέλος ο Crutchlow, που κυνηγά ένα εργοστασιακό συμβόλαιο με την Honda στο τέλος της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha για την πτώση του Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ποτέ δεν είχα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα