• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ποτέ δεν είχα...
...το ρυθμό που ήθελα!
Νέα 25/04/2017 - 18:12

Καθώς υπενθύμιζαν στον Andrea Dovizioso ότι η Ducati και ο ίδιος ήταν στις μάχες για το βάθρο τα προηγούμενα χρόνια, τους διέκοψε και είπε:

 

«Σήμερα δεν υπήρχε καμμία τέτοια περίπτωση», αφήνοντας να φανεί η μεγάλη του απογοήτευση για την 6η θέση, σε μια πίστα που θεωρητικά ταιριάζει στην GP17.

 

Τα προηγούμενα χρόνια η Ducati διαχειριζόταν τη φθορά, κυρίως στο μπροστά ελαστικό. Χτες όμως δεν τα κατάφερε, με πολλά προβλήματα κυρίως στο πρώτο κομμάτι.

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ και στον αγώνα ποτέ δεν είχαμε το ρυθμό που θέλαμε. Κρίμα, διότι περίμενα περισσότερα από αυτό το GP».

 

«Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι έχουμε ακόμα δουλειά ώστε να ξεπεράσουμε κάποια όρια της μοτοσυκλέτας και να είμαστε κοντά με τους αντιπάλους μας σε κάθε πίστα».

 

Ίσως και η έλλειψη των «φτερών» από φέτος, να δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα για τους κόκκινους; Ο Dovi δεν ήταν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

 

«Δεν είναι εύκολη η απάντηση. Σίγουρα τα φτεράκια έπαιζαν μεγάλο ρόλο εδώ. Αλλά τα προηγούμενα χρόνια, που ήμουν στο βάθρο εδώ, ήταν η φθορά του μπροστινού».

 

«Τότε ήμασταν καλύτεροι σ’ αυτόν τον τομέα από τους ανταγωνιστές μας. Ήμουν πιο ανταγωνιστικός στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, κάτι που δεν συνέβη σήμερα. Αυτός ήταν ο λόγος».

 

«Με τα φτεράκια ήμασταν καλύτεροι στην επιτάχυνση και φέτος χάναμε πολύ σε σχέση με πέρυσι. Όμως ακόμα και με τα φτεράκια δεν νομίζω να ήμασταν πιο κοντά στην κορυφή».

 

«Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστείς το μπροστινό και κανείς δεν ήταν στο 100%, διότι το ελαστικό δούλευε περίεργα και όλοι έπρεπε να διαχειριστούν τους χρόνους, ειδικά σε 21 γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Πολύ αργά...

« Προηγούμενο άρθρο

​H Michelin παρακολουθεί τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα