• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha για την πτώση του Vinales
Δεν έκανε τίποτα διαφορετικό
Νέα 26/04/2017 - 11:05

Ο Massimo Meregalli της Yamaha δηλώνει ότι μετά από μελέτη της τηλεμετρίας, δεν βρήκαν κάτι που να εξηγεί την πτώση του Vinales στον αγώνα της COTA.

 

«Κρίμα που ο αγώνας του τελείωσε νωρίς, διότι με το ρυθμό που είχε όλο το Σ/Κ, θα ήταν σίγουρα στους διεκδικητές της νίκης», σχολίασε.

 

«Κοιτάξαμε την τηλεμετρία και δεν υπήρχε τίποτα περίεργο, ή διαφορετικό απ’ ό,τι έκανε τις άλλες φορές».

 

«Το μπροστινό του έφυγε χωρίς προειδοποίηση και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το σώσει. Κρίμα γιατί ήταν είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα κι αυτό κρατάμε ως θετικό».

 

Ο ίδιος ο Maverick Vinales άφησε να εννοηθεί ότι το πρόβλημα ήταν το μπροστινό ελαστικό, το οποίο γενικότερα δημιούργησε πρόβλημα και στους υπόλοιπους.

 

Με την πτώση του αυτή, ο Vinales έχασε το αήττητο σερί του αλλά και την πρώτη θέση στη βαθμολογία που πήγε στον Valentino Rossi.

 

«Ο Valentino έκανε φανταστική δουλειά και πήρε μια πολύ σημαντική δεύτερη θέση. Έκανε καλή εκκίνηση και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό».


«Στο περιστατικό με τον Zarco δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να βγει εκτός. Η εμπειρία του όμως φάνηκε στη συνέχεια».

 

«Έβαλε το κεφάλι κάτω και τώρα πανηγυρίζουμε μια πολύ δυνατή 2η θέση, παρά την αμφισβητούμενη ποινή των τριών δεκάτων».

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Rossi σαν Messi!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Πολύ αργά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα