• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Κάτι τον περιορίζει στην έκτη θέση.
Ο Ισπανός δυσκολεύεται να ακολουθήσει τους πρωτοπόρους.
Νέα 08/09/2009 - 07:41

Ο Toni Elias πετάχτηκε από τέταρτος, δεύτερος στην αρχή του αγώνα στο Misano, όπου και παρέμεινε για τέσσερις γύρους, πριν προσπεραστεί από τους Valentino Rossi και Jorge Lorenzo (5ος γύρος), και μετά από τους Andrea Dovizioso (6ος γύρος) και Loris Capirossi(14ος γύρος).

 

"Έχω ανάμικτα συναισθήματα για τον αγώνα διότι η 6η θέση είναι μεν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μετά από τόσο καλή εκκίνηση, περίμενα να έκανα πολύ καλύτερη επίδοση", δήλωσε ο αναβάτης της Gresini Honda.

 

"Η ομάδα έχει κάνει εκπληκτική δουλειά όλο το σαββατοκύριακο, αλλά για κάποιο λόγο δεν αισθανόμουν καλά μετά από κάποιους γύρους. Πρέπει να διερευνήσουμε τα αίτια αυτής της υποχώρησης μου, διότι αποδείξαμε ότι έχουμε το ρυθμό για να τρέχουμε δίπλα στους καλύτερους της κατηγορίας", πρόσθεσε ο Ισπανός.

 

"Η έκτη θέση για τον Toni είναι προφανώς ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο απλά θα ονειρευόμασταν, πριν από μερικούς αγώνες. Έκανε καταπληκτική εκκίνηση και βρέθηκε με τους πρωτοπόρους. Δυστυχώς τότε κάτι συνέβη με τη μοτοσυκλέτα, και υποχώρησε μέχρι την έκτη θέση. Αυτό πρέπει σίγουρα να το αναλύσουμε", επιβεβαίωσε ο manager της ομάδας, Fausto Gresini.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Σχολιάζει τις πιθανότητες μεταγραφής του στην Ducati.

« Προηγούμενο άρθρο

Aνοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης του SPIES στα MotoGP το 2010!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα