• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Σχολιάζει τις πιθανότητες μεταγραφής του στην Ducati.
Ο Ιταλός Πρωταθλητής σχολιάζει ένα όνειρο πολλών οπαδών.
Νέα 08/09/2009 - 08:09

Έντονες φημολογίες στον τύπο συνέδεσαν τον Valentino Rossi με μετάβαση στην ομάδα της Ducati. Τελικά, όταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ρωτήθηκε σχετικά, ότι προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες και τίποτα παραπάνω.

 

Ο τριαντάχρονος αναβάτης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον τέταρτο τίτλο του με την ομάδα της Yamaha, και δήλωσε σχετικά με τις μεταγραφικές φημολογίες: "Δεν έχω αποφασίσει κάτι για το μέλλον μου, θα το αποφασίσω του χρόνου. Έχω ακόμα συμβόλαιο με την Yamaha. Ξέρω πως είναι το όνειρο όλων, να δούνε τον Valentino με την Ducati. Θα δούμε, δεν ξέρω."

 

Σχετικά με την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Misano, που βρίσκεται δίπλα στην γενέτειρά του, την Tavullia, ο Rossi δήλωσε: "Είναι φανταστικά. Φέτος πραγματικά ένιωσα ότι το Misano είναι ο αγώνας της πατρίδας μου. Πριν ένιωθα πιο ζεστά στο Mugello, αλλά φέτος, με όλους τους οπαδούς, ήταν εκπληκτικά στο Misano. Είναι πολύ καλό για τα MotoGP να υπάρχουν τόσο πολλοί οπαδοί, και το να βλέπω τους πάντες με σημαίες, με το νούμερο 46, ήταν απλά εκπληκτικό."

 

Σχετικά με το αν περίμενε πιο δυνατή μάχη με τον team mate του, Jorge Lorenzo, ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος δήλωσε: "Ο Jorge είναι πάντα δυνατός, αλλά είδαμε στα δοκιμαστικά ότ είχα ένα μικρό πλεονέκτημα. Έτσι, κατάφερα να κινηθώ λίγο πιο γρήγορα από αυτόν."

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI: Ισοφαρίζει την καλύτερη φετινή της επίδοση. Οι αντίπαλοι, όμως, είναι ακόμα μακριά.

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Κάτι τον περιορίζει στην έκτη θέση.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα