• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aνοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης του SPIES στα MotoGP το 2010!
Αν πάρει τον τίτλο φέτος στα Superbike δεν αποκλείεται του χρόνου να τρέχει στα MotoGP με την Tech 3...
Νέα 08/09/2009 - 07:02
Δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα της μετακίνησης του Ben Spies στα MotoGP το 2010. Η Yamaha μπορεί να ανακοίνωσε ότι η άφιξη του Αμερικανού στο κορυφαίο Πρωτάθλημα των δύο τροχών θα γίνει το 2011, ωστόσο υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο αυτό να συμβεί από του χρόνου κιόλας.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Spies καταφέρει φέτος να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superbike, πράγμα πολύ πιθανό μετά και το γύρο του Nurburging όπου πήρε κεφάλι στη βαθμολογία, αλλά και από το τι θα γίνει στην Monster Yamaha Tech 3 η οποία ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ της.

Ο Colin Edwards θα πρέπει να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του για να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στο «δορυφορικό» team της Yamaha, ενώ για τη δεύτερη θέση όλα είναι ανοιχτά. Ο James Toseland έχει την υποστήριξη της Dorna η οποία, λόγω του ότι στη Μεγάλη Βρετανία τα MotoGP μεταδίδονται από το BBC και το βρετανικό Eurosport, θέλει έναν Βρετανό αναβάτη στη μεγάλη κατηγορία. Την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Herve Poncharal βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Alex de Angelis που μένει χωρίς ομάδα στο τέλος της σεζόν.

H κίνηση πάντως του Lin Jarvis να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του Spies είχε έναν και μόνο στόχο: να αποσύρει τον «Εlbowz» από την αγορά καθώς πολλοί ήταν ουτοί που περίμεναν στη γωνία για να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια της Yamaha, με πρώτη και καλύτερη τη Ducati.

Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε τον Spies να κάνει πρόωρα το άλμα στα MotoGP...

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Κάτι τον περιορίζει στην έκτη θέση.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: «Έμεινα στη Honda γιατί δεν υπήρχε θέση στη Yamaha!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα