• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πόσο απέχω από μια νίκη;
Ρωτήστε τον Vinales!!
Νέα 10/04/2017 - 01:41

Τίποτα δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει πια, ειδικά όταν μιλάμε για τον Valentino Rossi και την ικανότητά του στους αγώνες.

 

Ο Vale είναι οδηγός για τον αγώνα και όχι για τις δοκιμές και σήμερα κατάφερε στο 350ο GP του να κατακτήσει το 223ο βάθρο!

 

Για μια ακόμη φορά έκανε τα μαγικά του στον αγώνα, αν και ο ίδιος διαφωνεί:

 

«Δεν είναι μαγικά, απλά έτσι είναι ο τρόπος της δουλειάς μας. Φτάνουμε εκεί σιγά-σιγά. Πολλοί κάνουν ένα γρήγορο γύρο στις δοκιμές, αλλά εγώ σκέφτομαι μπροστά».

 

«Από τη θέση που είχα μπορεί να φαινόταν ότι είμαι μακριά σε σχέση με το Qatar, όμως στην πραγματικότητα είχα σταθερό ρυθμό».

 

«Στον αγώνα ήμουν καλύτερος απ’ ότι στο Qatar που είχα δυσκολευτεί περισσότερο».

 

«Όλα βασίζονται στο στήσιμο και στην οδήγηση. Θέλω να καταλαβαίνω τι χρειάζομαι για τον αγώνα και να βρίσκω τις σωστές γραμμές».

 

«Ίσως μου παίρνει λίγο περισσότερο σε σχέση με άλλους. Δεν πρέπει να σας ξεγελούν οι ΕΔ. Ήμουν πιο κοντά εδώ κι είχα το νου μου στο ρυθμό αγώνα».

 

«Στο ζέσταμα κάναμε ένα σημαντικό τεστ».

 

«Όπως και στο Qatar, δεν τα πήγαμε καλά εδώ το Σάββατο. Αλλά όταν βρήκαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, κάναμε ένα μεγάλο βήμα στα φρένα».

 

«Ακολουθούσα τον Crutchlow και κατάλαβα ότι είχα κάτι περισσότερο απ’ αυτόν. Ο Maverick όμως ήταν πιο γρήγορος και δεν νομίζω ότι θα τον προλάβαινα ακόμα κι αν πέρναγα νωρίτερα τον Cal».

 

Μετά την τρίτη θέση στο Qatar, ήρθε η δεύτερη στην Αργεντινή. Και στον επόμενο αγώνα η νίκη;

 

«Για να δείτε πόσο απέχω από τη νίκη, πρέπει να ρωτήσετε τον Vinales», λέει αστειευόμενος. «Έκανε τέλειο χειμώνα και τέλειους δυο αγώνες. Ήταν ξεκάθαρα πιο γρήγορος, αλλά θα προσπαθήσω».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Περίεργο που έπεσα...

« Προηγούμενο άρθρο

Termas MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα