• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: 14,000χλμ μακριά!
Επόμενη στάση: Αργεντινή!
Νέα 04/04/2017 - 13:11

Περίπου 14,000 χιλιόμετρα μακριά από την πίστα Losail και το Qatar, θα διεξαχθεί ο επόμενος Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Πριν από μια εβδομάδα περίπου, ο Maverick Vinales έκανε φανερές τις διαθέσεις του, κατακτώντας την pole και τη νίκη στο Qatar.

 

Ο Ισπανός “Top Gun” πέρασε με άριστα το πρώτο του αληθινό τεστ, ενώ παράλληλα προκάλεσε πονοκεφάλους στους αντιπάλους του.

 

Φυσικά ο Vinales έχει μπροστά του άλλα 17 διαφορετικού τύπου τεστ, αρχής γενομένης από τον επόμενο Γύρο του Πρωταθλήματος στην Αργεντινή.

 

Η σχετικά καινούργια πίστα του Ημερολογίου αρέσει τόσο στον Marc Marquez όσο και στον Valentino Rossi.

 

Στα τρία Grand Prix που έχουν γίνει εκεί, τα δυο έχει κερδίσει ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και το ένα ο Ιταλός θρύλος.

 

Το Qatar ήταν μια πίστα που δεν ταιριάζει στις Honda, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Termas de Rio Hondo.

 

Ο Marc πάντα παλεύει για τη νίκη εκεί και είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, λίγο πριν πάει στη «δική του» πίστα, το Austin.

 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Valentino Rossi, ο οποίος μετά από ένα πολύ άσχημο χειμώνα, βρήκε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε λύσεις στα προβλήματά του.

 

Ο Ιταλός άσος φαίνεται ότι απέκτησε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο μπροστινό της Michelin, μένει αυτό όμως να επιβεβαιωθεί και στις διαφορετικές συνθήκες της Αργεντινής.

 

Αυτό ακριβώς, την επιβεβαίωση δηλαδή, θα προσπαθήσει να πάρει στην Αργεντινή για να «επιτεθεί» στη συνέχεια και να σταματήσει τον ομόσταυλό του.

 

Πάντως δεν είναι μόνο οι τρεις παραπάνω που αξίζουν της προσοχής μας. Δεν πρέπει ν’ αφήσουμε εκτός τις Ducati.

 

Οι Desmosedici τα πάνε επίσης καλά στην Termas de Rio Hondo και πέρυσι, μέχρι λίγο πριν το τέλος, οι δυο Andrea παραλίγο να έπαιρναν διπλό βάθρο.

 

Ο Dovi, με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα και στον εαυτό του, θα προσπαθήσει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

 

Από την άλλη, ο Jorge Lorenzo θα πρέπει ν’ αφήσει πίσω του το άσχημο ντεμπούτο του με τους κόκκινους και να συνεχίσει την εξοικείωσή του με την GP17.

 

Ο Ισπανός δεν θα έλεγε όχι σ’ ένα καλό αποτέλεσμα στην Αργεντινή, από την άλλη θα πρέπει να περιμένει να δει πως θα είναι και ο καιρός στην πίστα.

 

Ο επόμενος Γύρος θα είναι σημαντικό τεστ και για τον Andrea Iannone, ο οποίος στο Qatar έδειξε ότι μπορούμε αργά ή γρήγορα να τον δούμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει τον Dani Pedrosa, ή ακόμα και τον Aleix Espargaro που είναι «διψασμένος» πάνω στη συνεχώς βελτιωμένη Aprilia του!

 

Μπορείτε να δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των μεταδόσεων του τριημέρου!

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: Αυτός είναι το κάτι άλλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Πάλι καλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA