• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1
Συνέχισε το σερί του ο Rea, έπεσε ο Davies
Νέα 01/04/2017 - 15:22

Ο Jonathan Rea συνέχισε το αήττητο σερί του στο σημερινό αγώνα, κατακτώντας την 5η συνεχόμενη νίκη του φέτος!

 

Δεν έλειψαν τα δράματα όμως, με τον Chaz Davies της Ducati να έχει μια πτώση στον προτελευταίο γύρο κι ενώ ήταν μπροστά!

 

Οι δυο τους έδωσαν θεαματικές μάχες με προσπεράσματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας καταφέρει να ξεφύγουν από τους Sykes και Melandri.

 

Στο τελευταίο στάδιο του αγώνα και στον προτελευταίο γύρο, ο Davies έκανε μια γενναία κίνηση στην 1 - από εσωτερική - με στόχο να προσπαθήσει να ξεφύγει μπροστά.

 

Και τα κατάφερε, έχοντας κάνει μια μικρή διαφορά από τον Rea, μόνο και μόνο για να πέσει στην τελευταία ανοιχτή στροφή, χάνοντας το μπροστινό.

 

Έτσι ο Rea πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του και την πρώτη του στην Ισπανική πίστα από το πρώτο σκέλος του 2015.

 

Από την άλλη ο Davies έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει τις νίκες του στην Aragon, έχοντας επικρατήσει εκεί στους τρεις προηγούμενους αγώνες.

 

Η δεύτερη θέση του Melandri ήταν το καλύτερο που μπόρεσε να πάρει σήμερα η Aruba it. Ducati, με τον Ιταλό να τερματίζει τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον Rea.

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Tom Sykes που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να πιάσει το ρυθμό των δυο αναβατών μπροστά.

 

Αρκετά πιο πίσω ο Alex Lowes ανέκαμψε από ένα εφιαλτικό πρωινό, που εκτός της πτώσης του στις ΕΔ3 είχε και πρόβλημα με την Yamaha του στην SP2 και δεν έγραψε χρόνο.

 

Ο αναβάτης της Pata Yamaha έκανε καλό αγώνα και από την 12η θέση κατάφερε να τερματίσει τελικά τέταρτος, επικρατώντας του ομόσταυλού του.

 

Έτσι ο Michael Van der Mark συμβιβάστηκε με την 5η θέση, ενώ ο ντόπιος Jordi Torres πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ανεβάζοντας έκτη την BMW του.

 

Στην έβδομη θέση έφερε την ιδιωτική του Aprilia ο Leandro Mercado, στον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό του.

 

Μάλιστα ο Mercado κατάφερε να νικήσει την Aprilia του Eugene Laverty που έχει τη βοήθεια του εργοστασίου.

 

Οι αναβαθμίσεις που έφερε η Honda στην Aragon έφεραν αποτελέσματα και οι δυο αναβάτες της Red Bull Honda κατάφεραν να πάρουν θέση στη δεκάδα.

 

Ο Stefan Bradl ήταν ένατος και ο Nicky Hayden στη 10η θέση, με τον Leon Camier να ανεβαίνει από 15ος στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Ο καλύτερος δυνατός αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα