• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Superpole
Ο Davies άρπαξε την pole απ’ τον Rea!
Νέα 01/04/2017 - 12:50

Μετά τα χτεσινά προβλήματα, ο Chaz Davies επανήλθε δριμύτερος σήμερα και μετά την 1η θέση στις ΕΔ3 νωρίτερα, κατάφερε να πάρει και την pole position!

 

Ο Βρετανός άσος της Ducati άρπαξε την pole - την πρώτη του για το 2017 - από τον Jonathan Rea, αφήνοντας πίσω του τον μεγάλο του αντίπαλο για 31χιλ!

 

Για τον Davies η Aragon είναι μια πίστα που - θεωρητικά - μπορεί να ανακόψει τη φετινή επέλαση του Rea, ο οποίος παραμένει αήττητος στους πρώτους 4 αγώνες.

 

Τα πράγματα βέβαια δεν θα είναι εύκολα για την Ducati. Οι Κawasaki έδειξαν δυνατές και ο Tom Sykes ήταν στην τρίτη θέση με διαφορά κάτω από δυο δέκατα από την κορυφή.

 

Πολύ πιο πίσω, θα ανοίξει την δεύτερη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης, ο Marco Melandri πήρε την τέταρτη θέση και ήταν ο τελευταίος με χρόνο στο 1:49.

 

Δίπλα του - και με μεγάλη διαφορά από τον Marco - ο Xavi Fores με την ιδιωτική Panigale του, ο οποίος είχε διαφορά ενός δευτερολέπτου από την κορυφή!

 

Την τελευταία θέση της δεύτερης σειράς κατέλαβε η BMW του Jordi Torres, αφήνοντας πίσω του τον Michael Van der Mark.

 

Ο Ολλανδός ήταν ο καλύτερος από τις δυο εργοστασιακές Yamaha, μετά την εφιαλτική Superpole 2 για τον Alex Lowes.

 

Ο Βρετανός είχε μια πτώση πριν ολοκληρώσει τον πρώτο του γύρο κι επιστρέφοντας μετά στην πίστα αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στο γρήγορο γύρο του.

 

Επομένως δεν κατάφερε να γράψει ούτε έναν χρονομετρημένο γύρο κι έμεινε στην τελευταία θέση.

 

Από την SP1 πέρασαν οι δυο αναβάτες της Honda, μετά τα προβλήματα που είχαν ορισμένοι αντίπαλοί τους που έπεσαν στην 2η στροφή της πίστας.

 

Οι δυο Honda ήταν μπροστά από τον Lowes, με τον Stefan Bradl να αντιμετωπίζει θέμα με τον κινητήρα της Fireblade του που πήρε φωτιά στα τελευταία λεπτά.

 

Πάνω από τους Hayden και Bradl ήταν δυο Aprilia, με τον Leandro Mercado να παίρνει την 8η θέση και τον Eugene Laverty να είναι ένατος.

 

Ο σημερινός αγώνας του Πρωταθλήματος ξεκινάει στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ο Davies παραμένει φαβορί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα