• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow όπως... Marquez!
Άλλαξε από σκληρό σε μεσαίο και το πλήρωσε
Νέα 27/03/2017 - 18:10

Όπως ο Marc Marquez, έτσι και ο Cal Crutchlow πλήρωσε την απόφασή του ν’ αλλάξει την τελευταία στιγμή το σκληρό μπροστινό ελαστικό του μ’ ένα μεσαίο.

 

Πάντως σε αντίθεση με τον Marc, ο Βρετανός δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα, έχοντας μάλιστα δυο πτώσεις.

 

«Άλλαξα το μπροστινό ελαστικό, όπως έκανε και ο Marc και δεν έπρεπε να το κάνω. Κατά κάποιο τρόπο αναγκαστήκαμε να το κάνουμε, να το αλλάξουμε».

 

«Ξέραμε ότι το μεσαίο μπροστά δεν θα δούλευε για εμάς... παραήταν μαλακό».

 

«Στον αγώνα ξεκινήσαμε καλά, είχα την επαφή με τον Valentino αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Μετά όμως δεν μπορούσα να μείνω μαζί τους μ’ αυτό το μπροστινό».

 

«Άνοιξα ελάχιστα τη γραμμή μου στην τελευταία στροφή κι έπεσα. Μετά σηκώθηκα και ξαναμπήκα αλλά δεν θα έπρεπε να το κάνω, το γκάζι μου κόλλησε, το τιμόνι είχε λυγίσει... έπρεπε να επιστρέψω στο γκαράζ».

 

«Όμως δεν πρόλαβα να φτάσω. Πήγαινα πίσω στο γκαράζ όταν αυτή επιτάχυνε! Πήγα να κλείσω το γκάζι, αλλά δεν μπορούσα να στρίψω και πάτησα το μπροστά φρένο και την άφησα να πέσει».

 

«Έπρεπε να την εγκαταλείψω και δεν ήταν μικρή πτώση. Πόνεσα αλλά αυτά έχουν οι αγώνες».

 

Ο Cal θεωρεί ότι αν δεν έπεφτε, θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στην πεντάδα.

 

«Είχα αυτοπεποίθηση και πίστευα ότι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες θα έπαιρνα ένα καλό αποτέλεσμα. Στο στεγνό θα ήμουν στην 5άδα αλλά και στο μισό-μισό πάλι πίστευα ότι θα είμαι στην 5άδα».

 

«Όμως έκανα αυτό το μικρό άνοιγμα στη γραμμή μου στην τελευταία στροφή κι έπεσα. Ήταν τελείως δικό μου λάθος. Και το ότι ανέβηκα πάνω και πάλι στη μοτοσυκλέτα ήταν λάθος μου».

Επόμενο άρθρο »

ΠΠ Καρτ, 2ος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Πονάω μέσα μου...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα