• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Ήταν μόνο η αρχή!
Εκστασιασμένος ο Ισπανός άσος
Νέα 27/03/2017 - 12:39

Η φανταστική έκτη θέση του Aleix Espargaro στο χτεσινό αγώνα με την Aprilia του, τον έκανε να δηλώνει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή!

 

Μια σημαντική παράμετρος της χτεσινής του εμφάνισης, ήταν η σταθερότητα της RS-GP του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

 

Πάντως δεν φαίνεται να παρασύρεται σε μεγαλοστομίες.

 

«Η μοτοσυκλέτα ήταν καταπληκτική, είναι πραγματικά μια μοτοσυκλέτα “Κυριακής”. Όταν πέφτει η πρόσφυση, η Aprilia είναι φανταστική».

 

«Ήμασταν πίσω από τον Marc και τον Dani με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο! Προφανώς όμως θα είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε».

 

«Όταν κανείς άλλος δεν μπορεί να πάει με το μαλακό, εγώ μπορώ κι έχουμε ένα πλεονέκτημα. Η πρόσφυση της Aprilia είναι πολύ καλή».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας στις κατατακτήριες. Είδαμε και στα χειμερινά τεστ ότι με τα φθαρμένα ελαστικά είμαστε δυνατοί».

 

«Προφανώς και δεν είχαμε στόχο την εξάδα, αλλά τη δεκάδα. Μπορούσα και πέρναγα τον Dani στην ευθεία κι αυτό ήταν σαν να ζούσα ένα όνειρο!»

 

«Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι ανάλογο! Ήταν εφικτό γιατί πιστεύω στην τελευταία στροφή είχαμε καλύτερη έξοδο από την Honda».

 

«Όμως πρέπει να βελτιωθούμε στην επιτάχυνση και γενικά με τα καινούργια ελαστικά. Στους πρώτους γύρους ήταν αδύνατον να περάσω τον οποιονδήποτε».

 

«Μετά από οχτώ γύρους όμως όλα ήταν πιο φυσιολογικά και άρχισα να κάνω προσπεράσεις και να φτάνω μπροστά».

 

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι «...πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες, στον ένα γύρο. Αν είχαμε ξεκινήσει τον αγώνα στις πρώτες 10 θέσεις, θα παλεύαμε για κάτι καλύτερο από την εξάδα».

 

Τέλος, όταν ένας δημοσιογράφος του είπε ότι θεωρητικά πολλοί έλεγαν ότι έφυγε από μια καλύτερη ομάδα για να πάει σε μια κατώτερη, ο Aleix είχε έτοιμη την απάντηση.

 

«Έπρεπε να περιμένουν πριν μιλήσουν. Κι αυτό που είδατε είναι μόνο η αρχή! Θα βάλουμε τη μοτοσυκλέτα στην κορυφή. Είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

H Ducati στην Jerez για δοκιμές!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠ Καρτ, 2ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα