• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακεφαλαιώνοντας: Valentino Rossi
Πως τα πήγε στις χειμερινές δοκιμές;
Νέα 17/03/2017 - 14:06

O Valentino Rossi βλέπει για την ώρα τον νέο του ομόσταυλο στην Yamaha, τον Vinales, να κυριαρχεί στις δοκιμές τόσο στον ένα γύρο, όσο και σε ρυθμό αγώνα.

 

Ο Ιταλός άσος ποτέ δεν δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις δοκιμές, προτιμώντας να δουλεύει πολύ σε διάφορες λύσεις αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους χρόνους.

 

Στην Sepang πάντως κατάφερε να φύγει με τη 6η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Αν και ο Vinales ήταν στην πρώτη θέση, εν τούτοις ο Vale δήλωνε ότι ήταν μια καλή πρόσκληση το τριήμερο τεστ και ότι βρήκαν κάτι θετικό.

 

Στην Αυστραλία η 12η θέση που πήρε έδειχνε ξεκάθαρα ότι είχε ακόμα πολλή δουλειά, με ένα μόνο τεστ να απομένει, αυτό του Qatar.

 

Ο Rossi ήταν αποφασισμένος να πάει στην έρημο του Qatar και να βρει λύσεις στα προβλήματά του.

 

Στο Phillip Island ήταν 0,921δ πίσω από τον Vinales και η ανησυχία ήταν έκδηλη στη μεριά του Ιταλού στο γκαράζ της Yamaha.

 

Μια σημαντική πάντως παράμετρος στα πρώτα δυο τεστ ήταν η κούραση του Rossi από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις των μπλε για διάφορους χορηγούς.

 

Ο ίδιος δήλωνε ότι δεν ήταν 100% έτοιμος σωματικά και όλοι περίμεναν να δουν τον Ιταλό εννέα φορές Πρωταθλητή στο Qatar.

 

Εκεί η πρώτη ημέρα ήταν δύσκολη και τη δεύτερη είχε μια πτώση, ωστόσο κατάφερε να την ξεπεράσει και να γράψει έναν καλό χρόνο.

 

Όμως την τρίτη και τελευταία ημέρα του τεστ δεν βρήκε την ίδια αίσθηση κι έμεινε εκτός δεκάδας. Βέβαια χάρη στον καλό του χρόνο τη 2η ημέρα ήταν έκτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Φεύγοντας από το Qatar δήλωνε ότι θα έπρεπε να γίνει ένα μικρό θαύμα για ν’ αλλάξει η κατάσταση υπέρ του.

 

Οι δυσκολίες υπάρχουν αλλά οι εμφανίσεις του Vinales αποδεικνύουν ότι οι δυνατότητες της Μ1 είναι πολύ μεγάλες.

 

Κι έτσι αυτό που μένει για τον Valentino είναι να βρει τον τρόπο να τις «ξεκλειδώσει» και στη δική του μοτοσυκλέτα.

 

Κι αν κάτι έχουμε μάθει από τον «Γιατρό» όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορεί να βρει τη λύση ώστε να παρουσιαστεί δυνατός στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Ανακεφαλαιώνοντας: Jorge Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Όλες οι αλλαγές με τα ελαστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα