• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακεφαλαιώνοντας: Jorge Lorenzo
Πως τα πήγε στις χειμερινές δοκιμές;
Νέα 17/03/2017 - 16:46

Μετά την πρώτη του επαφή με την Ducati στην Valencia, που είχε ενθουσιάσει τον Jorge Lorenzo, ήρθε η μάλλον απότομη προσγείωση στην Sepang.

 

Την ώρα που ο ομόσταυλός του, ο Andrea Dovizioso, ασχολούνταν με την εξέλιξη της GP17, το βασικό μέλημα του Lorenzo ήταν να προσαρμοστεί στην απαιτητική GP17.

 

Την πρώτη ημέρα στην Μαλαισία δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ, από το οποίο όμως συνήλθε γρήγορα για να φτάσει να είναι μόνο δύο δέκατα πίσω από τον Dovi στο τέλος των δοκιμών.

 

Το Phillip Island αποδείχτηκε μια δύσκολη πίστα για την Ducati κι επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο δυσκολεύτηκε ο Lorenzo εκεί.

 

Πάντως και πάλι είχε πολύ μικρή διαφορά από τον Dovizioso, κάτω από ένα δέκατο, με το δίδυμο της Ducati να καταλαμβάνουν τις θέσεις 7 και 8 στη λίστα με τους χρόνους.

 

Επόμενο τεστ στο Qatar, σε μια πίστα διαφορετική από την Αυστραλία και πολύ ευνοϊκή για τις Ducati.

 

Την πρώτη ημέρα στην Losail, με τον Dovi να έχει την πρώτη θέση, ο Jorge ήταν 5ος και τη χαρακτήρισε την καλύτερη 1η ημέρα των φετινών δοκιμών.

 

Τη δεύτερη ημέρα βελτίωσε τους χρόνους του, αλλά υποχώρησε στην 8η θέση, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα είχε λόγους να χαμογελά με την 4η θέση.

 

Αν κι έχει ακόμα δουλειά να κάνει, ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έφυγε από την έρημο του Qatar αισιόδοξος για τη συνέχεια.

 

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς είναι σε περίπου μια εβδομάδα και αν ο Lorenzo καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενή του στην πίστα με δυο διαφορετικούς κατασκευαστές!

 

Αν πράγματι κερδίσει, τότε ο Jorge θα μπει σ’ ένα κλαμπ αναβατών που αριθμεί μόλις ένα μέλος: τον Valentino Rossi!

Επόμενο άρθρο »

Moto2/Moto3 Test @ Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακεφαλαιώνοντας: Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα