• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test Ημ. 1
Κοντά Oliveira και Nakagami
Νέα 08/03/2017 - 21:36

Τις καλές του εμφανίσεις στις χειμερινές δοκιμές συνέχισε ο Miguel Oliveira και πήρε την πρώτη θέση την 1η ημέρα του επίσημου τεστ στην Jerez.

 

Ο καιρός ήταν καλός και οι οδηγοί της μεσαίας κατηγορίας έκαναν πολλά χιλιόμετρα στην Ισπανική πίστα, ακολουθώντας ο καθένας το πρόγραμμά του.

 

Ο Πορτογάλος είχε και μια πτώση, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η KTM αγωνίζεται στην κατηγορία με το δικό της πλαίσιο.

 

Το τεστ της Jerez είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς, ωστόσο δεν βρέθηκαν όλοι οι αναβάτες της κατηγορίας στην πίστα.

 

Απόντες ήταν τόσο ο Lorenzo Baldassari της Forward Racing, όσο και ο Stefano Manzi της ομάδας του Rossi.

 

Ο πρώτος μένει εκτός από το πρώτο επίσημο τεστ λόγω τραυματισμού στο χέρι του, ενώ ο δεύτερος είναι χτυπημένος στο γόνατο.

 

Ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, του Oliveira, ήταν το 1:42,316 ενώ άλλοι δυο ακολούθησαν στο ’42 τον Πορτογάλο άσο της ομάδας του Ajo.

 

Ο πρώτος ήταν ο Takaaki Nakagami, ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο φέτος, ο οποίος ήταν και ο μόνος που πλησίασε κάτω από δυο δέκατα το χρόνο του Oliveira.

 

Ο δεύτερος ήταν ο έμπειρος Matia Pasini, με τη διαφορά του από την κορυφή να διαμορφώνεται λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο.

 

Οι επόμενοι πέντε στη λίστα με τους χρόνους, είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δέκατο!

 

Ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi, Luca Marini, πήρε την 4η θέση κερδίζοντας για 5χιλ ένα άλλο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τον Morbidelli.

 

Ο Morbido ήταν η τέταρτη Kalex μέσα στην πεντάδα. 

 

Ακόμα μια Kalex, αυτή του πιο έμπειρου αναβάτη της κατηγορίας και μεγάλου φαβορί για τον Τίτλο, του Luthi, ήταν στην έκτη θέση.

 

Ελάχιστα πιο πίσω πήρε θέση η καλύτερη Suter σήμερα, με τον Dominique Aegerter να αφήνει πάνω από τέσσερα δέκατα πίσω του την επόμενη Suter, του Danny Kent στην 13η θέση.

 

Ο Alex Marquez - που θα προσπαθήσει φέτος να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί μετά από δυο πολύ μέτριες σεζόν - ήταν όγδοος.

 

Τη δεκάδα - όπου κυριάρχησαν οι Kalex με οχτώ μοτοσυκλέτες - έκλεισαν δυο νεοφερμένοι που εντυπωσίασαν.

 

Ο σπεσιαλίστας στο βρεγμένο Khairul Idham Pawi ήταν ένατος και μόλις 7χιλ μπροστά από τον Jorge Navarro του Gresini.

 

Ο Binder έκανε το δεύτερό του τεστ φέτος, έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο εξαιτίας του τραυματισμού του στην Valencia πέρυσι - σπάσιμο χεριού - η ανάρρωση του οποίου πήρε περισσότερο απ’ ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

 

Ο Ν. Αφρικανός και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 ήταν 11ος και με απόσταση λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: «Ιδιαίτερη» η Ταϋλάνδη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα